1 persoons boxsprings

1 persoons boxsprings

Wanneer u in deze eenpersoons categorie een tweepersoons bed ziet afgebeeld, dan is het bed uiteraard wél in eenpersoons maten leverbaar. U kunt de eenpersoons maat selecteren binnen het artikel.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Diverse soorten 1-persoons boxsprings van 70 cm tot 120 cm breed

 

Kok Bedden heeft ook veel keus in 1 persoons boxspring bedden en ook twijfelaars van 120 breed! Onze boxspring bedden bieden comfort en kwaliteit. Kies uit vlak en elektrisch verstelbaar. Een boxspring als twijfelaar in 120 breed is bij Kok Bedden ook electrisch verstelbaar leverbaar! Goede 1 persoons boxspring bedden leveren voor scherpe prijzen is de kracht van Kok Bedden. Met name de Caresse boxspringreeks blinkt uit door de prijs/kwaliteitverhouding, en bezitten een uniek verstelbaar systeem: Pullback.

 

Een boxspringbed is makkelijk toepasbaar in elk interieur door de keuze in kleuren en bekledingsmaterialen. Indien u geen bed wenst met een stoffen bekleding: kunstleder is ook een mogelijkheid, hier dringt geen stof in door en is bovendien afwasbaar. Een boxspringbed slaapt ook lekker hoog. Er zijn 2 varianten mogelijk, een boxspring met een matras of een boxspring met een beklede matras en daar een topmatras bovenop. Dan hoeft u alleen de topmatras op te maken. Voor deze laatste variant heeft Kok Bedden minder hoge hoeslakens en moltons die goed om een topmatras passen. Al onze bedden worden door eigen monteurs afgeleverd en gemonteerd.

Bekijk onze 1 persoons boxspring bedden soorten en ontdek de duidelijke voordelen:

 

• Boxspring bedden hebben een stabiele en zachtere of stevige ondersteuning
• Leverbaar met zachte,  standaard of extra stevige matrassen met meerdere comfortzones
• Heerlijk zacht oppervlaktegevoel door luxe topmatrassen, ook leverbaar met natuurlijke materialen
• Ook verstelbaar leverbaar met draadloze radiografische bediening
• Diverse bekende merken leverbaar als Perzona, Auping, M-Line, Kuperus, Caresse, Burgess Beds, VitalWOOD, Hasena
• Sommige collecties zeer snel leverbaar