100% natuur dekbedden

100% natuur dekbedden

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Sichou Classic zijde zomerdekbed

  Dekbed Classic Zomer van Sichou een een heerlijk luchtig zomerdekbed wat zich goed vormt. Geniet van een uitzonderlijke lichamelijke belevenis, door het slapen onder een dekbed met zijde vulling. Superzacht toegedekt en toch behaagelijk warm. Dat is wat u ervaart door te slapen onder een zijden dekbed.

  Vanaf € 207,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Kameelhaar zomerdekbed Luxor van Dormiente

  Het kameelhaar zomerdekbed van Dormiente is heerlijk in de zomer, wel iets warmer. Dit dekbed is eventueel koppelbaar aan een ander Dormiente dekbed. (een 4-seizoenen dekbed gaat u zelf samenstellen)  Foto 2 geeft alle mogelijkheden en warmte niveau's weer. Alle produkten van Dormiente worden streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.

  Vanaf € 285,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 3. Kameelhaar all season dekbed Luxor van Dormiente

  Het kameelhaar all season dekbed van Dormiente is middel warm. Dit dekbed is eventueel koppelbaar aan een ander Dormiente dekbed. (een 4-seizoenen dekbed gaat u zelf samenstellen)  Foto 2 geeft alle mogelijkheden en warmte niveau's weer. Alle produkten van Dormiente worden streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.

  Vanaf € 315,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 4. Kameelhaar duo winterdekbed Luxor van Dormiente

  Het kameelhaar winterdekbed van Dormiente is heerlijk warm. Dit duo dekbed (geen 4-seizoenen!) is eventueel koppelbaar aan een ander Dormiente dekbed. (een 4-seizoenen dekbed gaat u zelf samenstellen)  Foto 2 geeft alle mogelijkheden en warmte niveau's weer. Alle produkten van Dormiente worden streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.

  Vanaf € 385,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 5. Kapok met katoen duo winterdekbed Natural Breeze van Dormiente

  Het kapok met katoen winterdekbed van Dormiente heeft een goede vochtopname en is wasbaar. Dit duo dekbed (geen 4-seizoenen!) heeft een vulling van 80% kapok gemengd met 20% katoen. Eventueel koppelbaar aan een ander Dormiente dekbed. (een 4-seizoenen dekbed gaat u zelf samenstellen)  Foto 2 geeft alle mogelijkheden en warmte niveau's weer. Alle produkten van Dormiente worden streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.

  Vanaf € 324,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 6. Kapok met katoen all season dekbed Natural Breeze van Dormiente

  Het kapok met katoen dekbed van Dormiente heeft een goede vochtopname en is wasbaar. Dit all season dekbed heeft een vulling van 80% kapok gemengd met 20% katoen. Eventueel koppelbaar aan een ander Dormiente dekbed. (een 4-seizoenen dekbed gaat u zelf samenstellen)  Foto 2 geeft alle mogelijkheden en warmte niveau's weer. Alle produkten van Dormiente worden streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.

  Vanaf € 279,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 7. Kapok met katoen zomerdekbed Natural Breeze van Dormiente

  Het kapok met katoen dekbed van Dormiente heeft een goede vochtopname en is wasbaar. Dit zomerdekbed heeft een vulling van 80% kapok gemengd met 20% katoen. Eventueel koppelbaar aan een ander Dormiente dekbed. (een 4-seizoenen dekbed gaat u zelf samenstellen)  Foto 2 geeft alle mogelijkheden en warmte niveau's weer. Alle produkten van Dormiente worden streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.

  Vanaf € 265,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 8. Kasjmier wol all season dekbed Ladakh van Dormiente

  Het Ladakh dekbed van Dormiente is zacht, soepel en heeft de allergrootste vochtopname. Dit all season dekbed heeft een vulling van de allerfijnste wol van de Kasjmier geit. Dit dekbed geeft een onovertroffen droog en warm bedklimaat. Eventueel koppelbaar aan een ander Dormiente dekbed. (een 4-seizoenen dekbed gaat u zelf samenstellen)  Foto 2 geeft alle mogelijkheden en warmte niveau's weer. Alle produkten van Dormiente worden streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.

  Vanaf € 429,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 9. Tencel all season dekbed Indian Summer van Dormiente

  Het Indian Summer dekbed van Dormiente is een zacht, soepel en ademend all season dekbed. De vulling van dit dekbed is 100% Tencel. Huismijt heeft geen kans in Tencel. Eventueel koppelbaar aan een ander Dormiente dekbed. (een 4-seizoenen dekbed gaat u zelf samenstellen)  Foto 2 geeft alle mogelijkheden en warmte niveau's weer. Alle produkten van Dormiente worden streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.

  Vanaf € 311,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 10. Merino Lamswol duo winterdekbed Lhasa van Dormiente

  Het Lhasa dekbed van Dormiente is een zacht, soepel en warm duo dekbed, Het dekbed heeft een duo-systeem, 2 delen op elkaar genaaid. (geen 4-seizoenen dekbed!)  Foto 2 geeft alle mogelijkheden en warmte niveau's weer. Alle produkten van Dormiente worden streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.

  Vanaf € 325,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

100% natuur dekbedden voor slapen onder gezonde en ademende materialen. De 100% natuur dekbeddencollectie is leverbaar als zomerdekbed, winterdekbed, voorjaar-en najaar dekbed, all season dekbed en 4 seizoenen dekbed. Voor gebruik in de winter zijn de 100% natuur dekbedden aan elkaar te koppelen door middel van drukkers of lintjes. De 100% natuur dekbedden zijn leverbaar voor verwarmde slaapkamers, onverwarmde slaapkamers en alle seizoenen. Bekijk de 100% natuur dekbed soorten en ontdek de duidelijke voordelen:

Sichou dekbedden van echte zijde. Licht, luchtig en soepel, isoleert tegen warmte of koude en huisstofmijt werend (ofwel anti allergisch).

Wollen dekbedden. Wol neemt gemakkelijk vocht op maar het verdampt ook weer snel waardoor wol een behaaglijk klimaat geeft. Wol voorkomt huismijt. Door de optimale ventilatie en vochtregulatie is wol geen aantrekkelijke omgeving voor huismijt. Door het unieke Texeler wasproces blijft de Lanoline in de schapenwol behouden. Lanoline is een gezonde natuurstof en heeft een heilzame werking bij spier en gewrichtsklachten. Doordat wol gemakkelijk droogt krijgen schimmels weinig of geen kans om zich te ontwikkelen. Green Sleep en Dormiente dekbedden zijn gemaakt van Bio-wol, linnen en zijde.100% biologisch en 100% organic: optimaal voor uw gezondheid. En Kok bedden levert ook de bekende Texeler dekbedden

Kapok met katoen dekbedden. Voor deze dekbedden gebruikt Dormiente alleen plantaardige produkten, kapok en katoen. Kapok is een holle vezel die voor 80% uit lucht bestaat. Kapok wordt gewonnen uit de vrucht van de kapokboom. De kapokboom wordt niet verbouwd op plantages, maar groeit in tropische gemengde bossen. Dit garandeert dat er geen sproeimiddelen tijdens de groei zijn gebruikt. Bovendien werkt kapok  tegen huisstofmijt.

Donzen dekbedden. Dons, heerlijk materiaal om onder te slapen, heerlijk licht en deze dekbedden vallen heel soepel om het lichaam. Het dons in onze dekbedden komt uit landen waar het in de winter koud is. De eenden en ganzen in deze landen leveren betere dons, met meer vulkracht. De donspluizen zijn groter en duurzamer. De beste donssoorten komen uit Polen en Syberië. Met name uit de plaats Pilsner in Tsjechië komt zeer goede dons. De tijk van een donzen dekbed moet dichtgeweven zijn.