Anti allergie dekbedden

De anti allergische dekbeddencollectie is leverbaar als zomerdekbed, winterdekbed, voorjaar-en najaar dekbed, all season dekbed en 4 seizoenen dekbed. De anti allergische dekbeddencollectie van Kok Bedden zijn leverbaar voor verwarmde slaapkamers, onverwarmde slaapkamers en alle seizoenen. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Anti Allergie dekbedden van verschillende materialen

Allergie, je kunt voor heel veel dingen allergisch zijn maar daar gaan we het hier niet over hebben. De meest voorkomende allergie die met dekbedden, matrassen en hoofdkussens te maken heeft zijn de uitwerpselen van de huisstofmijt. Dit kan bij gevoelige mensen heel veel irritatie opleveren in de luchtwegen. Houd de slaapkamer zo stofvrij mogelijk, was bedtextiel regelmatig en verwijder hoofdharen direct uit bed. De huisstofmijt leeft namelijk van huidschilfers en haren. En hij moet natuurlijk ergens wonen, net als u. Hij houd van een vochtig en warm klimaat, dus een matras, dekbed en hoofdkussen zijn perfect voor de huisstofmijt. Wat kun je er aan doen om er voor te zorgen dat hij hier niet in wil of kan. Een matras en kussen kun je voorzien van een Tencel hoeslaken met een membraam laagje.

Onze donzen dekbedden hebben een tijk waar de huismijt niet door kan komen, dit verwacht je niet maar is echt waar. Onze donzen dekbedden zijn dus anti-allergisch. 

Synthetische dekbedden hebben de reputatie anti-allergisch te zijn maar dit is niet waar. Je kunt ze wel vrij makkelijk wassen en als dit gebeurt met een temperatuur van 60 graden gaat de huismijt dood. Of u stopt het dekbed in een diepvries, dan is de huismijt ook dood.

Dekbedden met een zijde vulling zijn huisstofmijt werend (ofwel anti allergisch) en hebben een goede vochtregulatie.

Wol voorkomt huismijt. Door de optimale ventilatie en vochtregulatie is wol geen aantrekkelijke omgeving voor huismijt. Het zal voor veel mensen nieuw zijn dat wollen dekbedden geschikt zijn voor mensen met huisstofmijt allergie.