Anti allergie kussens

De anti allergie hoofdkussen collectie is leverbaar in diverse diktes en uitvoeringen. Kok Bedden heeft anti allergie hoofdkussens met moderne vezelvullingen en moderne ventilerende tijken. Ook kunt u bij ons terecht voor echte zijde, van nature anti allergisch. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Anti huisstofmijt hoofdkussens

Allergie, je kunt voor heel veel dingen allergisch zijn maar daar gaan we het hier niet over hebben. De meest voorkomende allergie die met hoofdkussens te maken heeft zijn de uitwerpselen van de huisstofmijt. Dit kan bij gevoelige mensen heel veel irritatie opleveren in de luchtwegen. Houd de slaapkamer zo stofvrij mogelijk, was bedtextiel regelmatig en verwijder hoofdharen direct uit bed. De huisstofmijt leeft namelijk van huidschilfers en haren. En hij moet natuurlijk ergens wonen, net als u. Hij houdt van een vochtig en warm klimaat, dus een matras, dekbed en hoofdkussen zijn perfect voor de huisstofmijt. Wat kun je er aan doen om er voor te zorgen dat hij hier niet in wil of kan. Een matras en kussen kun je voorzien van een Tencel hoes met een membraam laagje.

Bekijk de anti allergie hoofdkussen soorten en ontdek de duidelijke voordelen:

• Synthetische hoofdkussens met de beste klimatologische eigenschappen.
• Hoofdkussens van echte zijde. Licht, luchtig en soepel, nooit te warm of te koud en huisstofmijt werend (ofwel anti allergisch).
• Donzen hoofdkussens, 100% natuur, heerlijk zacht en soepel en sommige zijn ook anti allergisch want dan is de tijk dicht genoeg geweven zodat de huisstofmijt er niet door komt.
• Veren hoofdkussens zijn stevig, ademend en vormbaar en sommige ook anti allergisch
• Latex hoofdkussens hebben een open celstructuur met daardoor uiterst goede ventilatie, lange levensduur, schimmelbestendig en van nature huisstofmijt werend (ofwel anti-allergisch).