Anti allergische matrashoes

Een anti allergische matrashoes geeft huisstofmijten zo min mogelijk kans om door te dringen, en zorgt er daarmee voor dat ze zich niet kunnen nestelen. Bekijk gauw ons uitgebreide assortiment en kies jouw favoriete anti allergie matrashoes. Alles voor een fijne nachtrust!

Ga terug
per pagina

2 producten

per pagina

2 producten

Heb je last van huisstofmijt of stof? Met een anti allergische matrashoes ben je er in een handomdraai vanaf. Bekijk snel onze collectie!

Hatsjoe! De voordelen van een anti allergische matrashoes

Jeukende neus en ogen, een piepende ademhaling of constant blijven niezen. Herkenbaar? Grote kans dat je allergisch bent voor huisstofmijt. Ontzettend vervelend, dat zeker, maar gelukkig goed op te lossen. En met een anti allergische matrashoes kom je al heel ver!

Een anti allergie matrashoes heeft een speciale coating aan de binnenkant, waar de huisstofmijt niet doorheen komt. Doordat de mijt zich niet kan nestelen, komen de uitwerpselen van de huisstofmijt niet in de lucht terecht en krimpt de kans op een allergische reactie aanzienlijk. Zo kun je gewoon genieten van een fijne nachtrust, zélfs als je gevoelig bent voor allergieën.

Weet wel: omdat de anti allergie matrashoes zo’n dichte structuur heeft, kan hij maar weinig vocht doorlaten. Dat is eigenlijk niet zo gezond. Was de hoes daarom regelmatig op 60°C of hoger, en kies voor een matras die het vocht zo goed mogelijk doorlaat.

Verminder je allergieklachten

Heb je last van hevige allergieklachten? Dan is een anti allergische matrashoes niet altijd voldoende. Kok Bedden biedt daarom nog genoeg andere anti allergisch beddengoed om de klachten mee te bestrijden: van anti-allergische kussenslopen en hoeslakens, tot matrassen en dekbedden.

Koop je een anti allergische matrashoes, dan ga je voor:

  • Bescherming tegen huisstofmijt, stof, pollen en meer
  • Een comfortabele nachtrust zonder allergieklachten
  • Een hygiënische matrashoes

Anti allergie matrashoes kopen

Bestel je online een anti allergische matrashoes bij Kok Bedden, dan leveren we deze thuis bij je aan. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel.

Heb je nog vragen of advies nodig? Je weet ons hier te vinden! We staan je graag te woord.