Ga terug
Kokbedden.nl

Aroma en Flower Therapie: Bio spray of roller voor betere slaap

Omschrijving

Breng deze spray een half uur voor het slapen aan op je borst of onder je voetzolen. Controleer je ademhaling, langzaam en regelmatig, focus je op de wil om te gaan slapen. Deze veelzijdige olie heeft een heerlijke rustgevende mix, om jouw energie in balans te brengen en te houden. Helpt om een depressie te voorkomen of te verminderen en laat je de sombere gedachten licht worden. Meer rust en meer relaxed! Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, deze spray is gemaakt van biologische etherische oliën van kruiden, bloemen, planten, bomen en wortels. Speciaal voor de klanten van Kok Bedden vervaardigd door onze Aroma- en Bloesemremedie therapeute Wicky.

Meer over dit product
Vanaf € 49,95
Maak je keuze
10 ML roller
30 ML spray
€ 20,00
Vanaf € 49,95
Levertijd:

Uit voorraad leverbaar

Waarom Kok Bedden?
 • Koop direct bij dé specialist in bedden & kledingkasten
 • Gratis montage boven € 750.-
 • Winkelen met 120 dagen kopersbescherming via Trusted Shops
 • 1200 m2 showroom in Putten
 • Gecertificeerd lid van Thuiswinkel Waarborg
Hulp of advies nodig?

Bel met Tessa & Jessica

0341 - 357821

Of bekijk onze contactgegevens

Wij staan voor je klaar!

Stel een vraag over dit product
Bekijk in het écht

Het artikel is aanwezig in de winkel

Showroom
Productinformatie

Slapen, zo eenvoudig als je geboren wordt, maar daar weet je niets meer van. Als tiener van nu heb je al slaapgebrek, ruil je een deel van je slaap in voor de smartphone en allerlei andere leuke dingen. De onrust en verwachting die ontstaat als je dat ding weer hoort trillen.

Goed slapen in de huidige wereld is een droom die niet zo eenvoudig is, storende geluiden, daglicht, slecht bed, weinig ventilatie, muffe lucht, zo veel zaken die en goede nachtrust om zeep helpen.

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische oliën van kruiden, bloemen, planten, bomen en wortels. Aromatherapie staat voor behandeling met geuren en maakt alleen gebruik van biologische essentiële oliën en die werken heel goed bij fysieke, mentale en emotionele klachten. Ze staan voor voor levenskracht, energie en de ziel van de natuur.

 • Val sneller in slaap na gebruik van de spray of roller
 • Voel dat je dieper slaapt
 • Voel je minder onrustig om in slaap te komen
 • Voel je minder onrustig de dag na gebruik
 • Minder moe in de ochtend

Aromatherapie

Geuren staan sterk in verbinding met onze emoties, ruiken is de kortste weg naar je gevoel.

Aroma's krijg je binnen via je neus, het is de snelste en eenvoudigste manier om etherische oliën te gebruiken. Bepaalde oliën hebben het vermogen om onze emoties positief te beïnvloeden. Zo kunnen ze bij lusteloosheid, vermoeidheidsklachten of weerstand  ondersteuning bieden.

De reukzin speelt een belangrijke rol in het limbisch systeem in de hersenen. Deze bestaan uit een groep structuren, die essentieel zijn voor normaal en wenselijk gedrag. 

We leven in een wereld die ons overstelpt met prikkels, geleverd door beeld en geluid.

Hierin is onze reukzin en de werking hiervan, zeer ondergewaardeerd geworden.

Onze woordenschat is niet toereikend om geuren te beschrijven. Maar we herinneren ons in geuren omdat onze reukzin verwant is aan ons geheugen.

Onze reukzin wordt overstroomt met informatie  uit de omgeving, geuren van plezier, honger, verdriet en angst. Wij zijn wel of niet (on) bewust in staat om geur ons gedrag, stemming, denk vermogen en of energie niveau te laten beïnvloeden. Geur resoneert met onze hersenen en heeft zo invloed op ons gedrag en of welzijn.

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde. Ze wil de levenskracht en het zelf genezend vermogen opwekken en versterken. De essentiële oliën hebben een diepe werking op ons psychisch evenwicht. Ze reguleren dat wat uit balans is geraakt.

 

 

Specificaties
Meer informatie
Merk Kokbedden.nl
Keurmerken en labels 100% Biologisch
Aanwezig in winkel Ja
Reviews
Verzendinformatie

Verzendinformatie Nederland


Tarieven verzending

Kleine artikelen, zoals bedtextiel:

 • Boven de €50,- gratis verzonden.
 • Onder de €50,- vragen we om een bijdrage van €4,95.

Tarieven bezorging aan huis

Grotere artikelen, zoals ledikanten, matrassen, topmatrassen en bedbodems:

 • Boven de €400,- gratis verzonden.
 • Onder de €400,- vragen we om een bijdrage van €35,-.

Bezorging op de Waddeneilanden? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een offerte!

Verzendinformatie België


Tarieven verzending

Kleine artikelen, zoals bedtextiel:

 • Boven de €250,- gratis verzonden.
 • Onder de €250,- vragen we om een bijdrage van €15,-.

Tarieven bezorging aan huis

Grotere artikelen die niet per post verzonden kunnen worden bezorgen we voor €79,- tot aan de voordeur in heel België. Montage in België is helaas niet mogelijk.

Montage


Gratis montage boven de €750,- (alleen in Nederland)

Is de totaalwaarde van je bestelling boven de €750,-? Dan ontvang je bij het afrekenen automatisch gratis bezorging én montage. Dit geldt bij aankoop zowel in de online shop, als in onze fysieke winkel.*

*Let op: Dit geldt alleen in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Bestel je vanaf de Waddeneilanden en wil je gebruik maken van deze voorwaarden? Neem dan contact met ons op voor aanvraag van een offerte.

Zelfmontage

Is de totaalwaarde van je bestelling minder dan €750,-? Dan vallen de artikelen onder zelfmontage – en bezorgen wij je bestelling tot aan de voordeur.


Onze montageservice vervalt indien:

 • We de beoogde plek voor het product niet kunnen bereiken doordat de pakketten niet door (bijvoorbeeld) een trapgat passen.
 • Er onvoldoende ruimte is op de plek waar het artikel geplaatst dient te worden. Houd daarom altijd de opgegeven maten + 5cm aan. Is er minder ruimte beschikbaar? Neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden.
 • Er over de volledige breedte van een kledingkast een verloop van meer dan 1 cm in de vloer is.

Twijfel je over één van bovenstaande punten? Neem dan alsjeblieft contact met ons op via dit telefoonnummer: 0341-357831.

Meer informatie over verzending, bezorging & montage

Op zoek naar meer informatie? Bezoek dan onze pagina ‘Verzending, bezorging & montage’.

Levertijden


De levertijd van je bestelling verschilt per artikel. We geven de levertijd per artikel aan bij het artikel zelf, maar ook in de winkelwagen. Heb je een bestelling met meerdere artikelen? Dan geldt de langste levertijd van de artikelen op de gehele bestelling.

Wil je een specifiek artikel graag eerder ontvangen dan de rest van de bestelling? Dan raden wij aan om een aparte bestelling te plaatsen, of om contact op te nemen met onze klantenservice.

Indien een bestelling compleet is en klaar voor verzending, ontvang je een Track & Trace code. Deze ontvang je per mail via MyParcel. Bij grotere artikelen maken wij persoonlijk een afspraak met je zodra de bestelling compleet is.

Hulp of advies nodig?

Bel met Tessa & Jessica

0341 - 357821

Of bekijk onze contactgegevens

Wij staan voor je klaar!

Stel een vraag over dit product
Bekijk in het écht

Het artikel is aanwezig in de winkel

Showroom