Auping boxsprings

Auping boxsprings

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

 1. Auping Original boxspring bij Kok bedden, de Auping dealer van de Veluwe

  Kies een maat, vlakke of verstelbare boxsprings, soort en hardheid matrassen en een soort topper. De basiscombinatie hier uitgerekend is een vlakke boxspringset met Comfort matras, Dublin hoofdbord in stofgroep A.

  Vanaf € 2.835,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Showroommodel - Auping Original - Elektrisch verstelbaar -180x210

  De Auping Original heeft 1 2-motorige bodem en 1 3-motorige bodem.

  Prijs is met de 2 showmodel matrassen Inizio.

  Vanaf

  Oude prijs € 5.165,00

  Aanbieding prijs € 2.950,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Begin de dag energiek met AVS® in de Original boxspring

De Original boxspring heeft een spiraalbodem die gemaakt is van spiraalvormige staaldraden, opgespannen in een robuust stalen frame. Door de 80% open structuur van de bodem blijft de onderkant goed ventileren. In combinatie met bonell veren en de ventilerende toplaag is de Original boxspring de perfecte basis. Bij Auping is het vanzelfsprekend dat ook de matras optimaal ventileert en ondersteuning biedt.

De Auping stoffencollectie voor de Original boxspring bestaat uit meer dan 130 kleuren waardoor je oneindig kunt variëren en jouw Original boxspring de uitstraling kunt geven die jij wenst. Stuk voor stuk hoogwaardige stoffen die zeer prettig en comfortabel aanvoelen, een mooie uitstraling hebben en ontworpen met een duurzaam karakter. Auping gebruikt bekleding van stoffenfabrikant Kvadrat.

Of het nu gaat om de mate van verstelbaarheid, de keuze voor matrassen, topmatrassen en afmetingen, bij Auping is het vanzelfsprekend dat de Original boxspring op jouw wensen en behoeften wordt afgestemd. Een hoofd- en voetbord maakt de Original boxspring af.

Behalve een goede boxspringbodem, heb je ook een goede matras nodig. Wat een goede matras is, is voor elk mens heel persoonlijk. Individuele factoren als lichaamslengte, schouderbreedte, heupbreedte en gewicht spelen een rol. De Auping matrassen worden in opbouw, hardheid en zonering op je persoonlijke wensen afgestemd.

De kern van de Auping matrassen bestaat uit DPPS® Pocketveren, met daarbovenop diverse soorten comfortlagen. Hierdoor krijgt je lichaam precies de juiste ondersteuning die het nodig heeft, waardoor je goed slaapt.