Auraletto natuurlatex matrassen

Auraletto natuurlatex matrassen

Met ons eigen merk Auraletto bieden we 100% natuurlijke latex matrassen van topklasse voor een scherpe prijs. Vervaardigd volgens het Dunlop productieproces. De belangrijkste reden waarom onze natuurlatex matrassen ideaal zijn is het comfortabele slaapoppervlak met zeer hoge aanpasbaarheid waardoor drukpunten op het lichaam vermeden worden.
Ga terug
per pagina

3 producten

 1. Auraletto Natural Comfort 3 - 100% natuurlatex matras

   Takes comfort to the next level

  • Hoogte matras: 27 cm
  • Middelzacht, zeer puntelastisch en minimale tegendruk
  • Onderlaag: 5 cm 100% FSC Natuurlatex
  • Middenlaag: 15 cm 100% FSC Natuurlatex
  • Bovenlaag: 5 cm 100% FSC Natuurlatex
  • 7 comfortzones
  • 3 hardheden, maximaal tot 140 kg
  • Geschikt voor alle slaaphoudingen, ideaal voor zijslapers
  • Biologisch katoen, elastisch gebreid
  • Exclusief bij Kok Bedden
  Vanaf € 1.197,00
  Levertijd: 6-8 weken
per pagina

3 producten

Auraletto 100% Organic natuurlatex matrassen

Matrassen van Auraletto hebben kernen gemaakt van 100% Organic natuurlatex van de allerhoogste kwaliteit. Ze zijn vervaardigd van puur natuurlijk melksap van de Hevea Brasiliensis rubberboom en bieden een hoge duurzaamheid.

Soorten latex matrassen

Auraletto matrassen zijn verkrijgbaar in 2 diktes. Er is een serie van 17 centimeter dik in 3 verschillende hardheden en daarnaast een serie van 24 centimeter dik in 3 verschillende hardheden. Alle matrassen zijn van dezelfde kwaliteit 100% natuurlatex. Het verschil zit in de verschillende hardheden.

De matrassen van 17 centimeter dik zijn kernen uit één stuk en de matrassen van 24 centimeter bestaan uit 2 delen, namelijk een stevigere onderlaag en een zachtere bovenlaag. In de winkel in Putten kan je alle hardheden en combinaties naast elkaar uitproberen om de juiste keuze te maken. Naast de gewone matrassen is er ook een babymatras verkrijgbaar.

Matrashoezen van de latex matrassen

De matrassen van Auraletto hebben een zachte organic katoenen tijk die niet al te dik is zodat het lichamelijk contact met het soepele natuurlijklatex optimaal blijft. De hoes is gevuld met een dun laagje soft natuurlatex.

Vrij van metaal

De matrassen zijn vrij van metaal en kunnen geen magnetisch veld opwekken zoals dat wel het geval is bij pocketvering matrassen. Ook trekken deze matrassen geen straling aan zoals wifi signalen.

Optioneel met topmatras

Deze matrassen kan je met of zonder topmatras beslapen. Een topmatras voegt een extra soepele laag toe aan het totale comfort dat over het algemeen al zeer soepel is. Wij raden aan om deze combinaties uit te proberen in de showroom. 

Of bekijk al onze latex matrassen.