Organic Duo kern - Medium PLUS met Soft toplaag - 100% natuurlatex

Deze Auraletto Organic 24 heeft een 2 laags kern: een Medium Plus ondersteuningslaag met een heerlijke Soft toplaag. Deze matras is is ontzettend volgzaam maar geeft ook voldoende steun. De medium/firm onderlaag is steunend op een aangename manier en is geschikt voor personen met een gemiddeld tot een wat zwaarder gewicht en voor wie houdt van een steun waarbij je wat meer gedragen wordt. Je ervaart de ondersteuning voldoende maar zeker niet te hard. De soft toplaag is de ultieme zachte toplaag gemaakt van zeer volgzaam latex. Voor een ultiem wolkgevoel. Soft is niet geschikt als onderlaag maar geeft een geweldig comfort als toplaag. Heeft u bijvoorbeeld een zeer gevoelige schouder of heup, dan is dit de matras voor u. Speciaal ontwikkeld door Auraletto; ongelofelijk duurzaam en volledig gemaakt van spanningsvrij 100% organic natuurlatex.

Vanaf € 1.199,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Uw samenstelling:

Vanaf € 1.199,00
Levertijd: Stel het artikel samen voor een indicatie van de levertijd.
Levering: Gratis levering aan huis
Waarom Kok Bedden?
 • Koop direct bij de specialist
 • 1200 m2 showroom in Putten
 • Eigen professionele montagedienst
 • Lid van Thuiswinkel waarborg
 • 10 % aanbetaling mogelijk vanaf € 500.-
 • Gratis verzending bij besteding vanaf €35.-

Productinformatie

Auraletto logo

Alle Auraletto matrassen zijn uitermate geschikt voor verstelbare bedden door de hoge soepelheid van het materiaal en doordat de tijkstof van de matrassen niet te dik is wordt dit geen geen dikke prop van stof bij het verstellen van het zitvlak.

Dit Auraletto matras is een niet-keerbare matras en hoef je nooit om te draaien. Wel zo gemakkelijk. Het is overigens wel mogelijk om het hoofd- en voeteneinde te wisselen.


Over Auraletto


Wie is er nu niet op zoek naar een gezonde matras die geweldig ligt, optimaal ondersteund en geen schadelijke stoffen bevat. Bij Auraletto zijn ze er zich van bewust dat je lichaam soepel in de matras moet verdwijnen, want mensen slapen graag in diverse posities zonder een afgeknelde bloedsomloop. Goed en diep slapen om overdag fit te zijn en optimaal kunnen presteren, dat is wat je wenst. Auraletto natuurlatex matraskernen zijn op de plantages in Azie vervaardigd zonder chemische toevoegingen en bieden een ‘als op een wolk’ gevoel dat ongelofelijk is. Binnen de Auraletto collectie kan je eenvoudig kiezen uit verschillende variaties met de juiste ondersteuning voor elk postuur. Inclusief een geruststellende unieke 100 dagen omruilgarantie, want een mens kan zich vergissen. Maak kennis met Auraletto, de beste steun in je leven.

Auraletto biedt 100% natuurlijke latex producten met blijvende veerkracht en hoge elasticiteit zonder drukpunten. De belangrijkste reden waarom natuurlatex de ideale matras is betreft het unieke comfortabele slaapoppervlak met zeer hoge aanpasbaarheid. Auraletto natuurlatex heeft een zeer open oppervlak door duizenden ventilatiegaatjes. Dit zorgt voor voor optimale ventilatie waardoor u niet warm wordt tijdens het slapen en het draagt ook bij aan de hoog elastische eigenschappen waardoor drukpunten op het lichaam vermeden worden.


15 kwaliteiten van Auraletto die je slaap verbeteren


- Zacht en comfortabel
- 100% Organic Natuurlatex
- Organic katoenen matrashoes gevuld met een dun laagje soft latex
- Een ongeëvenaar drukloos gevoel
- Geen zones nodig door zeer hoog aanpassingsvermogen/
- Duizenden ventilatiegaatjes
- Omdraaigemak
- Geen pocketveren / geen ijzer
- Geen last van beweging van de partner
- Natuurlijk Hevea Melksap
- Dunlop productieproces
- Geen toevoeging van chemische stoffen
- Vervaardigd op de plantage
- Hoge duurzaamheid
- Getest door TUV Reinland


Voor wie?


- Voor wie pijn ervaart tijdens de nacht. Zijn de meeste matrassen u te hard en heeft u snel last van bijvoorbeeld pijnlijke schouders of heupen dan zijn deze matrassen ideaal voor u.
- Voor wie last heeft van huisstofmijt. Natuurlatex heeft een open celstructuur met daardoor goede ventilatie, lange levensduur, schimmelbestendig en huisstofmijt werend.
- Voor wie het hoogste comfort zoekt. Auraletto natuurlatex matrassen bieden een "als op een wolk” gevoel dat ongelooflijk is.
- Voor wie ondersteuning zoekt. Zodra u beweegt past natuurlatex zich aan uw houding aan waardoor het drukverlagend is, maar ook altijd een perfecte ondersteuning geeft.
- Voor wie gezond wil slapen en uitgerust wakker wil worden.


Groen slapen


De natuurlijke latex van Auraletto wordt met de hand in vloeibare vorm verzameld, vervolgens in grote vaten gegoten, waarna het zorgvuldig wordt gefilterd om onzuiverheden te verwijderen. Men giet het dan in grote mallen en mengt het met water en luchtbellen. Daarna langzaam verwarmen en vulkaniseren, een proces waarbij de vloeibare latex omgezet wordt in een flexibele, vaste toestand. Dit is het originele Dunlop productieproces waarbij de latex de hoogste duurzaamheid en veerkracht behoudt.

100% natuurlatex is een geweldige keuze voor iedereen. Er is geen 'groener' matras dan een natuurlijke latex matras en het kan een zeer effectieve keuze zijn voor mensen met een chemische gevoeligheid of andere allergie. Een Auraletto matras is voor een ieder die op zoek is naar het hoogste comfort, gezond wil slapen en uitgerust wakker wil worden. Auraletto natuurlatex matrassen bieden een "als op een wolk” gevoel dat ongelooflijk is. Ervaar zelf de nieuwe norm in latex matrassen in onze winkel in Putten.


Heldere garantievoorwaarden


Geniet van 100 Dagen omruilgarantie op de Auraletto matraskern

Auraletto biedt voor de kernen van haar matrassen ‘100 dagen omruilgarantie’. Indien het matras bij de koper niet aan de verwachting voldoet, kan hij of zij de matraskern binnen 100 dagen omruilen tegen een ander type. Omruilgarantie wordt verleend, indien aan de navolgende voorwaarden is voldaan:

- De ’100 dagen omruilgarantie’ geldt alleen op alle 1-persoons matraskernen in de maten 80x200, 90x200 en 90x210
- De aanspraak op de ’100 dagen omruilgarantie’ dient de koper in te dienen bij het verkooppunt waar de koper het desbetreffende Auraletto matras heeft gekocht
- Om aanspraak te maken op de ’100 dagen omruilgarantie’ dient de originele aankoopbon/factuur als bewijs en moet overlegd kunnen worden
- De omruiling moet plaatsvinden binnen 100 dagen na aankoopdatum
- Het matras dient fatsoenlijk en schoon te worden aangeleverd
- De koper kan eenmalig gebruikmaken van de ’100 dagen omruilgarantie
- De koper dient een ander type matraskern uit te kiezen uit de collectie van Auraletto
- Er worden per omgeruilde matras kosten in rekening gebracht t.b.v. administratie-, transport- en verwerking. De exacte kosten voor het omruilen van een Auraletto kern binnen de 100-dagen omruilgarantie kunt u opvragen in de winkel

Garantie op de matraskern

Auraletto geeft garantie op de kern van haar matrassen wanneer fabricagefouten en fysieke veranderingen zijn opgetreden die zichtbaar een dikteverlies van meer dan 2 cm van het natuurlatex materiaal veroorzaken. Deze garantie geldt niet bij normaal verlies van wat stevigheid door verstrijken van de jaren en bij de verandering van eigenschappen en/of verkleuringen die geen invloed hebben op de veerkrachtige en ondersteunende eigenschappen.

Voor de kern van de Auraletto matrassen geldt standaard een volledige garantieperiode van 5 jaar. U krijgt in totaal 10 jaar garantie. Na 5 jaar geldt een afschrijving. U ontvangt dan in voorkomend geval bij gebleken materiaal- of fabricagefouten een korting, berekend als percentage over de aanschafwaarde van het oorspronkelijke product, op de aanschafprijs van een vervangend product:

- na 5 jaar en tot 6 jaar na factuurdatum 80% korting
- na 6 jaar en tot 7 jaar na factuurdatum 60% korting
- na 7 jaar en tot 8 jaar na factuurdatum 40% korting
- na 8 jaar en tot 9 jaar na factuurdatum 20% korting
- na 9 jaar en tot 10 jaar na factuurdatum 10% korting

Garantie op de tijk (Hoes van de matrassen)

-
Auraletto geeft 1 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten op de tijk van al haar matrassen, topmatrassen en hoofdkussens


100% Organic Latex

Specificaties

 • Merk Auraletto
 • Soort Latex matras
 • Soort kern 22,5cm 100% Natuurlatex
 • Afdeklaag/dikte Nee
 • Aantal comfortzones Geen zones
 • Geschikte bedbodem(s) Lattenbodem, Lattenbodem met minimaal 28 latten, Spiraalbodem, Schotelbodem, Boxspring, Inzetboxspring, Pocketspringbodem
 • Weerszijden beslaapbaar Nee
 • Tijk (stof) 100% organic bio katoen
 • Anti allergisch (zonder wol) Ja
 • Dikte matras (in cm) 24
 • Afritsbare hoes Ja
 • Hoes wasbaar Nee
 • Geschikt voor verstelbaar Ja
 • Matras draaien Niet keerbaar
 • Keurmerken en labels 100% Biologisch
 • Aanwezig in winkel Ja
 • Fabrieksgarantie 10 Jaar (vraag naar de voorwaarden)
Waarom Kok Bedden?
 • Koop direct bij de specialist
 • 1200 m2 showroom in Putten
 • Eigen professionele montagedienst
 • Lid van Thuiswinkel waarborg
 • 10 % aanbetaling mogelijk vanaf € 500.-
 • Gratis verzending bij besteding vanaf €35.-