Auraletto topmatrassen

Auraletto topmatrassen

Auraletto topmatrassen bieden een verfijnde souplesse en zijn gemaakt van duurzame natuurlijke materialen, volledig vrij van schadelijke stoffen. De vulling is een soepele en zachte 100% natuurlatex laag die door de jaren heen een blijvende ondersteuning bieden.

Ga terug
per pagina

2 producten

per pagina

2 producten

Auraletto topmatrassen

De collectie topmatrassen bestaat uit 2 types, namelijk de Souplesse en de Souplesse DeLuxe. De Souplesse heeft een 100% natuurlatex kern met een biologisch katoenen tijk. De Souplesse DeLuxe heeft extra features, namelijk een 7-zone natuurlatex kern en een dikkere 100% biologisch katoenen tijk waarbij er keuze is uit verschillende vulmaterialen. Lees hieronder verder of bekijk de producten. 

TOPPER SOUPLESSE

A fine souplesse for a good night sleep

Deze topper bevat onze zachte, maar toch ondersteunende natuurlatex, een heerlijke topper om je matras net even dat beetje extra te geven. Niet te dik, niet te dun en zeker niet te hard. De hardheid is een soft natuurlatex met een hoes gemaakt van 100% biologisch GOTS-katoen. Daarnaast en misschien nog wel het belangrijkste is dat de Auraletto toppers duurzaam zijn. Dit verzekert een langdurig gebruik en een blijvende ondersteuning.

TOPPER SOUPLESSE DELUXE

Take support to the next level

Een topper met natuurlatex is comfortabel en soepel. Deze topper voegt daar nog eens een 7 zone comfort aan toe. Een volgzaam materiaal dat nog eens extra onder de loep is genomen door de volgzaamheid te optimaliseren. Ondersteunen waar nodig en het wegnemen van drukpunten. Bij deze topper is er keuze uit verschillend materiaal in de hoes die gemaakt is van 100% biologisch GOTS-katoen. Hierdoor is er voor iedereen een gewenst haalbaar slaapklimaat. Wel of geen dierlijk materiaal, prettig warm of juist koeler slapen. Geen probleem. Daarnaast en misschien nog wel het belangrijkste is dat de Auraletto toppers duurzaam zijn. Dit verzekert een langdurig gebruikt en een blijvende ondersteuning.