Balkenbedden

Onze collectie massief houten balkenbedden zijn stoer en solide en uniek in nederland. Wij nodigen u graag uit in de winkel om de impact van deze bedden te ervaren. Veel van onze balkenbedden worden gekleurd met olie op waterbasis om deze bedden een aangename natuurlijke tint mee te geven. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Massief houten balkenbedden - ruime keuze in de winkel in Putten

Om de schoonheid van het natuurlijke hout te benadrukken hebben sommige bedden natuurlijke noesten, wat elk meubelstuk uniek maakt. Tevens leverbaar met biologische bedbodems en matrassen, waardoor een vrijwel metaalvrij bed ontstaat, niet onbelangrijk in een tijd van draadloze telefonie, Wifi en andere signaal overdracht.

In onze showroom vindt u meer dan 10 houten balkenbedden van prachtige merken zoals Sprenger, Hasena, Luna, Vitamin Design, M&H: Kok Bedden is de balkenbedden specialist van Nederland.

Het hout dat wordt gebruikt voor bijvoorbeeld unieke eiken balkenbedden van Sprenger, gemaakt van dikke balken, met uitstekende eigenschappen. Sprenger gebruikt geselecteert moeras eik met een leeftijd van 100 tot 150 jaar. De karakteristieke, natuurlijke en rustieke uitstraling van de bedden geven na de verwerking scheuren. Het oude eikenhout wat gebruikt wordt groeide in eikenbossen die door de bevolking tussen de 100 en 200 jaar geleden werden gebruikt voor de bouw van huizen en schuren en wat nu na de sloop weer hergebruikt wordt. Maar u treft bij ons ook bedden aan die gemaakt zijn van Europees hout zoals walnoot, beuken en kersen. Veel van onze leveranciers weten precies waar al hun gebruikte hout vandaan komt : van verantwoorde bosbouw.