M line bedbodems

M line bedbodems

Naast een goed matras is ook het uitkiezen van de juiste bedbodem erg belangrijk voor een goed slaapsysteem. Een bedbodem bepaalt onder andere de ondersteuning van een matras, de ventilatie en hoe een matras zich aanpast aan de contouren van uw lichaam. In de winkel in Putten kunt u diverse soorten bedbodems uitproberen zoals boxsprings, schotelbodems en lattenbodems.
Ga terug
per pagina

2 producten

per pagina

2 producten

Lattenbodems

Bij lattenbodems bestaat er variatie in het aantal latten, en de veerkracht van de latten. De meeste lattenbodems zijn ergonomisch instelbaar. Hebben een zachtere schouderzone en een instelbare heupzone. Bij de betere soorten kunt u ook nog uw lende extra steun geven en de hardheid van de veerelementen aan het uiteinde van de latten instellen. Onze meest geavanceerde lattenbodem heeft glasvezel veerlatten, zeer flexibel en onverwoestbaar.

Schotelbodems

De nieuwste ontwikkeling in bedbodems zijn uitvoeringen met kunststof schotels. De schotels zijn bij de heup- en schouderzone instelbaar in hardheid. Bekijk de schotelbodems en ontdek de duidelijke voordelen.

Boxsprings

Boxspring bedbodems zijn leverbaar in vrijstaande uitvoering en als bodem voor in een bed. Een boxspring heeft meestal een houten frame waar veren op geplaatst zijn. Dit geheel wordt afgestoffeerd en meestal voorzien van poten. Boxspring bedbodems geven vering over de gehele breedte maar zijn niet ergonomisch instelbaar.

Omdat ieder mens uniek is kan de perfecte combinatie van matras en bedbodem voor iedereen anders zijn. De adviseurs bij Kok Bedden adviseren u graag bij het uitkiezen van de juiste bedbodem in combinatie met uw matras. Vrijwel alle bedbodems zijn zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar. Naast een complete Kokbedden.nl huiscollectie voeren wij bedbodems van bekende merken zoals Auping, Greensleep, Mahoton en M Line. Alle bedbodems worden in heel Nederland gratis gebracht en geplaatst.

Bedpoten

Ervaar je moeilijkheden bij het opstaan uit je bed? Of kan je slaapkamer simpelweg wat meer pit gebruiken? Dan is een nieuw paar bedpoten misschien de oplossing! Een nieuw stel bedpoten biedt extra stevigheid zodat jouw bedbodem niet meer kraakt en schuift. Daarnaast bedpoten op het gebied van stijl heel wat bijdragen: ga jij voor knus hout of stoer staal?

Onze tijdloze collectie is gemakkelijk te combineren met diverse stijlen en is samengesteld volgens de laatste trends op woongebied. Maak jouw keuze uit de verschillende breedtes, hoogtes en materialen - en geniet van een fijne nachtrust in stijl.