Kinderbedden

Kinderbedden

Gewoonlijk vindt de overstap van een ledikantje naar een kinderbed plaats op 2-jarige leeftijd. Wil je een kinderbed kopen, dan is het handig je goed te oriënteren op de mogelijkheden. Neem een kijkje in onze collectie en/of vraag onze experts vrijblijvend om advies!

Ga terug
per pagina

1 product

per pagina

1 product

Wil je een kinderbed kopen? Dan kun je kiezen uit eindeloos veel opties. De meeste kinderen stappen op een leeftijd van 2 jaar over van hun ledikant naar een kinderbed. Hoewel kinderbedden verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen en soorten, is een kinderbed van 90x200 het bed dat we het meest verkopen als ‘kinderbed’. 

Welk kinderbed kopen?

Je kunt een kinderbed kopen van hout, maar ook van staal, of in gekke en grappige vormen. Ook zijn hoog- of halfhoogslapers erg in trek bij kinderen. Naast leuk, is zo’n verhoogd kinderbed enorm praktisch: je zet er eenvoudig een bureau of opbergkist onder. Scheelt weer ruimte! Zit er onverhoopt een flinke vlek in de mooie stof van je kinderbed? Dan helpt onze schoonmaakset voor meubelstoffen je uit de brand.

Weet je niet goed wat voor kinderbed je moet kopen? Bij Kok Bedden staat een bevlogen team met beddenexperts elke werkdag voor je klaar. Vraag ons om advies en zorg dat je goed georiënteerd op pad gaat bij aankoop van jouw kinderbed.

Koop je jouw kinderbed bij Kok Bedden, dan krijg je:

  • Een kinderbed gemaakt van mooie materialen
  • Een kinderbed dat lang meegaat en daarmee duurzaam is 
  • Persoonlijk advies indien gewenst

Kinderbed kopen

Een kinderbed kopen is niet makkelijk, maar met de hulp van Kok Bedden ga je in ieder geval altijd goed voorbereid op pad. Kom langs in onze showroom als je één van onze medewerkers wilt spreken, of neem contact op via de contactpagina.

Kinderbed kopen