Wit houten bedden

Wit houten bedden

Ook bij een nieuw wit houten bed kan Kok Bedden je van dienst zijn. We hebben witte houten bedden in verschillende vormen, materialen en maten. Wil je een wit houten tweepersoonsbed? Dat kan! Liever een eenpersoonsbed met white wash? Ook geen probleem. Bekijk de collectie en kies jouw favoriet.

Ga terug
per pagina

13 producten

per pagina

13 producten

Een wit houten bed: multi-inzetbaar

Met een wit houten bed kun je alle kanten op. Of je nu een kleurrijk, industrieel of scandinavisch interieur hebt: een wit houten bed is multi-inzetbaar. Afhankelijk van wat voor soort wit houten bed je kiest, kun je dit meubelstuk gebruiken als een echte eyecatcher in je slaapkamer of juist meer op de achtergrond houden, zodat andere meubelstukken beter opvallen.

Bij Kok Bedden kun je terecht voor zowel een wit houten eenpersoonsbed als een wit houten tweepersoonsbed. 

Welk wit houten bed kies jij?

Zoals we eerder al benoemden, hebben we bij Kok Bedden verschillende soorten houten bedden in de kleur wit. Ben je liefhebber van houten bedden met white wash? Kijk dan eens naar dit prachtige bed van massief beukenhout: het Cevio ladenbed. De white wash op dit bed is in praktijk vrij wit, wat betekent dat je het hout maar een beetje ziet. Dit bed is voorzien van laden, waarin je eenvoudig je rommel in opbergt.

Naast een houten bed met white wash, hebben we ook verschillende witte beukenbedden zoals het ladenbed Spazio. Dit bed van Hasena is dekkend wit gelakt, heeft vier bedladen en een hoofdeinde. Het soort bedlade kun je helemaal zelf bepalen. Er is keuze uit gelageerde gewone laden of ‘Tip-On laden’: deze zijn makkelijk te openen en sluiten door slechts een lichte aanraking. Je kunt ze volledig uittrekken en zijn voorzien van een deksel.

Koop je een wit houten bed bij Kok Bedden, dan krijg je:

  • Advies op maat indien gewenst
  • Een wit houten bed van topkwaliteit
  • Levering aan huis en de beste service

Wit houten bed kopen

Kan jij niet wachten om je nieuwe witte massief houten bed in jouw slaapkamer te zien staan? Reken je bestelling dan snel af - en wij staan binnenkort voor je deur met je nieuwe aankoop.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je terecht op onze contact-pagina of langskomen in onze showroom!

Wit houten bedden