Ga terug

Beddenwinkel nabij Ermelo

Kom proefliggen bij onze beddenzaak

In regio Ermelo op zoek naar een ruim aanbod bedden, boxsprings, matrassen, lattenbodems, bedbodems maar ook bedtextiel als dekbedden en kussens? In Putten bevindt zich onze beddenspeciaalzaak waar u kunt komen proefliggen. Van harte welkom in onze beddenwinkel!

Bezoek onze showroom


Beddenwinkel voor persoonlijk advies

Nachtrust is ontzettend belang om goed te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Een goed matras is één van de factoren die bijdragen aan een goede nachtrust, maar ook de juiste bedbodem is belangrijk voor een goed slaapsysteem. Op onze website krijgt u inzicht welke opties allemaal mogelijk zijn.

Maar voor een persoonlijk advies gaan wij graag met u in gesprek in onze beddenwinkel nabij Ermelo. We kijken welke bedbodem en matras het beste past bij uw persoonlijke situatie. Bovenal kunt u diverse bedbodems en matrassen uitproberen. Bepaal zelf (met een beetje hulp van onze beddenspecialisten) hoe u uw nacht slapend door wilt brengen.Beddenspecialisten - Beddenwinkel Ermelo

Afbeelding: Ons team van specialisten helpt u graag met advies voor uw persoonlijke situatie.

 

Voordelen van Kok Bedden

Het kopen van een bed begint met oriëntatie. Er is namelijk een reden dat u op zoek bent naar een nieuwe eyecatcher van uw slaapkamer. Of uw huidige bed is versleten en u bent nodig aan een nieuwe toe voor een goede nachtrust. Doe op de webshop alvast inspiratie op. Zo bieden wij een ruime keuze aan voor alles rondom het nieuwe bed.

  • Wij hebben de grootste collectie Massief Houten bedden, maar ook bestaat ons aanbod uit metalen, ijzeren en gestoffeerde bedden.
  • Ook enkel voor de aankoop van matrassen, toppers, bedtextiel, bedbodems en kasten is Kok Bedden in Putten, nabij Ermelo, dé beddenspecialist.
  • Wij beschikken over een showroom van 1200 m² met 4 etages
  • Voldoende gratis parkeermogelijkheid rondom onze slaapwinkel
  • Vanaf €35,00 gratis verzending + montage
  • Onze eigen montagedienst monteert de aankoop op locatie

Zien wij u terug in onze beddenzaak in Putten, nabij Ermelo?

Bekijk onze collectie online Bezoek onze 1200m² showroom

 

Goede bereikbaarheid vanuit Ermelo

Onze beddenzaak is gemakkelijk te bereiken vanuit Ermelo. In ca. 5 km (8 minuten) staat u in Putten

(Klik op 'Meer opties' om uw eigen adres in te vullen)