Ga terug

Beddenwinkel nabij Harderwijk

Kok Bedden, de beddenspecialist regio Harderwijk

Bent u op zoek naar een beddenwinkel nabij Harderwijk? In het centrum van Putten bevindt zich onze showroom van 1200m². Hier staan onze verkopers graag voor u klaar om alle vragen te beanwoorden en u tevens te voorzien van een advies op maat. Ook wanneer u last heeft van rugklachten, een moeilijke slaper bent of op zoek bent naar het ideale slaapcomfort, helpen wij u graag.

Bezoek onze 1200m² showroom


Beddenwinkel-dealer Dormiente, M-line en Auraletto

Als online en offline beddenzaak zijn wij onder andere dealer van Dormiente en M-Line. Van deze populaire merken bestaat het aanbod onder andere uit: bedden, matrassen, bedtextiel en bedbodems. Ook presenteren wij met trots ons eigen matrassenmerk: Auraletto.

Sharon uit Putten: “Samen met mijn partner heb ik 2 matrassen van het merk Auraletto gekocht. Beide hebben we qua comfort een andere smaak. In de winkel mochten we op de verschillende hardheden liggen en met wat begeleiding van de werknemer kwamen we tot een goede keuze. We slapen er nu al even op, en het ligt echt heerlijk. Ondanks dat we 2 matrassen hebben, voel je geen naad en voelt het echt als een tweepersoonsbed. Ik heb zelf helaas wat rug en nekklachten en merk echt verbetering. Het is even een investering, maar het is zeker de moeite waard!”

M-Line Boxspring - Beddenwinkel HarderwijkAuraletto Matras - Beddenwinkel HarderwijkBalkenbed - Beddenwinkel Harderwijk

 

Van advies tot en met montage

In de regio Harderwijk is Kok Bedden de beddenspecialist in Putten met een zeer ruim assortiment bedden en toebehoren. Of u nu al precies weet wat u wilt of nog helemaal geen idee heeft, geen probleem. Kom u rustig oriënteren in onze slaapwinkel en laat u inspireren en adviseren door onze verkopers. Zij hebben alle kennis van zaken en bieden u graag een persoonlijk advies op maat. Wij helpen u zorgvuldig met de keuze voor een perfect bed. Besloten om tot aankoop over te gaan? Bij ons koopt u niet alleen een kwalitatief bed, ook bent u verzekerd van een goede service! Want naast een gratis bezorging bij aankoop vanaf €35,00 bieden wij montage op locatie aan.

Bekijk onze collectie online  Bezoek onze 1200m² showroom

 

Goede bereikbaarheid vanuit Harderwijk

Onze beddenzaak is gemakkelijk te bereiken vanuit Harderwijk. In nog geen 20 minuutjes staat u in Putten

(Klik op 'Meer opties' om uw eigen adres in te vullen)