Ga terug

Beddenwinkel nabij Zeewolde

Kok Bedden, de beddenspecialist in regio Zeewolde

Als u van plan bent om een bed te kopen in de buurt van Zeewolde, gaat u natuurlijk voor een beddenwinkel nabij Zeewolde die niet alleen kwaliteit biedt, maar ook een persoonlijk en eerlijk advies geeft.

Wellicht denkt u, waarom zou ik geen bed online kopen? Hierin is geen goed of fout, want dit is geheel afhankelijk van uw wensen. Bij ons kunt u dan ook zeker een bed online kopen:

Bekijk onze collectie bedden


Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze beddenzaak in Putten. Hier kunt u namelijk het volgende van ons verwachten:

 1. Ruime keuze en totaalaanbod
  Online en in onze winkel bieden wij een breed aanbod aan bedden en benodigde accessoires. Denk hierbij aan sterke, massieve houten bedden, eigentijdse boxsprings, stapelbedden, designbedden en balkenbedden.
  Het voordeel van het bezoeken van onze winkel is dat u terecht kunt voor het totaalplaatje. U heeft direct een beeld van de producten en kunt het combineren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan matrassoorten en meubilair voor in de slaapkamer, zoals complete bedden inclusief kledingkasten en nachtkastjes.

 2. Altijd advies op maat
  Wij voorzien u van advies op maat over welk soort bed in uw situatie de ideale oplossing is. Een degelijk beddenadvies betekent niet alleen advies over welk bed voor u de juiste deal is. Ook kijken onze beddenadviseurs naar de matrassoort (materiaalsoort en type), het al dan niet toevoegen van een matrastopper en geschikt bedtextiel. Ook het type bedbodem is iets om goed naar te kijken. Wij kunnen u hierover precies adviseren, zodat u de beste aankoop kunt doen afgestemd op uw persoonlijke wensen.

 3. De scherpste prijs voor de beste kwaliteit
  Van onze professionele beddenwinkel mag u naast een breed aanbod en gedegen advies ook scherpe prijzen verwachten voor optimale kwaliteitsbedden. Verder is er qua stijlen, formaten en typen bedden keuze in overvloed. Waarvan u de comfort in het 'echt' kan ervaren. 

Alvast veel slaapplezier toewenst in een bed op maat, speciaal afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen!

Goede bereikbaarheid vanuit Zeewolde

Voor advies van onze beddenspecialisten en de totaalinrichting van uw slaapkamer nodigen wij u uit in onze beddenzaak nabij Zeewolde, in Putten.

Onze beddenzaak is gemakkelijk te bereiken vanuit Zeewolde. In nog geen halfuurtje staat u in Putten.

(Klik op 'Meer opties' om uw eigen adres in te vullen)