Bedtextiel

Luxe en hoogwaardige bedtextiel is een specialiteit van Kok Bedden. Tijdloze dekbedovertrekken gemaakt van katoen satijn, katoen percal, bamboe, linnen en flanel dekbedovertrekken. In onze winkel in Putten komt u binnen in onze vernieuwde textielshop van 200m2 waar u collecties van de mooiste textielhuizen kunt bekijken en de verschillende kwaliteiten kan voelen. Lees meer
Dekbedden
Hoeslakens
Moltons
Dekbedovertrekken
Dekens
Plaids
Spreien

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
per pagina

Bedtextiel inspiratie 

Luxe bedtextiel op bed heeft alles te maken met het prikkelen van de zintuigen. In een bed liggen met topklasse bedtextiel is namelijk echt een beleving en wie dit gewend is wil niet meer anders. In de beddenwinkel in Putten komt u binnen in onze sfeervolle textielshop waar u de verschillende kwaliteiten en merken echt kunt ervaren en naast elkaar kunt leggen.

Soorten beddengoed

Wat heb je eigenlijk allemaal nodig om een bed op te maken? Het begint bij een matrasbeschermer op je lattenbodem (niet nodig bij een boxspring). Dan gaat om het matras eerst een molton voor het opvangen van de meeste transpiratie en daar gaat  het hoeslaken overheen en daar slaap je op. Dan komt natuurlijk het dekbed waar je onder slaapt om u warm te houden en daar omheen gaat een mooie dekbedovertrek. Last but not least voorziet u het bed van een heerlijk hoofdkussen welke ook weer beschermd wordt met een molton, met daaromheen een kussensloop die veelal wordt meegeleverd met de dekbedovertrek. Simpel toch ;) Natuurlijk zijn er andere manieren om een bed op te maken maar dit is de meest gebruikte manier.

Daarmee bent u er nog niet helemaal want welke soorten en kwaliteiten zijn voor u het beste? Op onze website proberen wij alvast zo veel mogelijk informatie te geven over de verschillende soorten beddengoed. Neem voor een persoonlijk advies gerust telefonisch contact op via 0341-357821 of stuur een mail naar info@kokbedden.nl en ontvang snel een antwoord.

Topmerken

Online en in de winkel in Putten kunt u vele merken bekijken en vergelijken. Naast onze huiscollectie bieden wij veel bekende merken waaronder Aabe, Bella Donna, de Witte Lietaer, Dommelin, Essenza, Lorena, Signoria en meer. Bekijk ook onze merkenpagina voor een compleet overzicht.