Bella Donna

Elastisch-Jerseystretch Hoeslaken Bella Donna, al meer dan 25 jaar een begrip bij Kok bedden. Voor het Bella Donna hoeslaken gebruikt men de hoogwaardigste, veredelde en getwiste mako-katoenen garens. Door de toevoeging van Aloë Vera en zijdeproteïne is dit hoeslaken zeer soepel, pillingvrij en goed van kwaliteit. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Er is in het weefsel 3% Elastan toegevoegd waardoor een perfecte pasvorm heeft en behoud. De grote elasticiteit  van het Bella Donna hoeslaken zorgt ervoor dat van plooien in het beddengoed geen sprake is. De hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en hebben een hoekhoogte van 30 cm. en passen om matrassen van wel 26 cm. hoog.

Daarnaast is “maatwerk” ook mogelijk, voor extra dikke matrassen levert dit hoeslaken geen enkel probleem op. De gebruikte moderne verftechnieken zorgen
voor een goede kleurechtheid en mooie kleuren. Zo zult u vele jaren plezier hebben van deze hoogwaardige hoeslakens. Het hoeslaken kan in de droogtrommel en is strijkvrij. Ook leverbaar voor topmatrassen en topmatras met split.

De plaats van productinfo-etiket heeft een dubbele functie: het etiket met de maatvoering en onderhouds-symbolen bevind zich in één van de hoeken. Zorgt u ervoor dat deze hoek over de rechterbovenhoek van de matras wordt getrokken.

Leverbaar in de maten en verkrijgbaar in 54 kleuren:
90-190/100-220
120-200/130-220
140-200/160-220
180-200/200-220