Betaalmogelijkheden en veiligheid

Bij Kok Bedden willen we het u graag zo makkelijk mogelijk maken. En daarom bieden we diverse betaalmogelijkheden aan. Hieronder vindt u een overzicht van betaalmogelijkheden die wij accepteren. Na het ontvangen van de betaling zullen wij overgaan tot het verzenden of bestellen van uw gekozen artikel(en).

Veiligheid

Voordat u onze betalings mogelijkheden doorleest willen wij u graag informeren over de veiligheid van uw geld. Voor online betalingen werken wij samen met BUCKAROO. Deze gerenommeerde partij voldoet aan alle veiligheids voorwaarden op het gebied van online betalingen. U kunt er dus zeker van zijn dat uw geld op een vertrouwde manier  wordt verwerkt. Wilt u weten op welke manieren dit allemaal gedaan wordt? Dan verwijzen wij u naar Buckaroo.nl/veiligheid

Daarnaast zijn wij voorzien van een SSL certificaat voor onze gegevensoverdrachten. Deze verbinding verzekert dat alle data die wordt verstuurd geheim blijft voor buitenstaanders. U kunt aan het SSL  icoon boven of onder aan uw browser zien dat u op een beveiligde pagina bent die gebruik maakt van SSL.Tevens zal de URL beginnen met https://

Betaalmogelijkheden

  • Ideal (directe verwerking)
  • Overschrijving per bank (verwerking duurt 2-3 werkdagen)
  • Creditcard (directe verwerking)
  • PayPal (directe verwerking)
  • Acceptgiro (Achteraf betalen via AFTERPAY. mogelijk tot maximaal €250.- & directe verwerking na acceptatie)

Ideal

Ideal is een zeer vertrouwde online betaalmethode. Ideal is ontwikkeld door de Nederlandse banken en is uitgegroeid tot het meest gebruikte betaalsysteem door de Nederlandse consument. Met Ideal wordt u vanuit onze webwinkel doorgeleid naar uw eigen internetbankieromgeving voor het uitvoeren van de betaling. Deze gemakkelijke en snelle manier van betalen is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos en van Lanschot Bankiers.

Overschrijving

Een overboeking houdt in dat u het geld via een reguliere bankoverschrijving overmaakt. Vanuit ons systeem ontvangt u een e-mail met hierin het banknummer, de naam van de begunstigde en het over te maken bedrag. Het bedrag maakt u over op het bankrekeningnummer van BUCKAROO. Uiteraard is een overboeking mogelijk vanaf alle banken. De verwerking van een overschrijving kan 2 tot 3 werkdagen duren.

MastercardVisaPayPal

Betalen met uw creditcard is uiteraard ook mogelijk. Wij accepteren betalingen met Mastercard, VISA en PayPal. Voor betalingen met uw creditcard zult u uw creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in moeten vullen. Deze drie-cijferige code staat op de achterkant van uw pas, houdt deze dus bij de hand tijdens het bestellen.

Afterpay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor kokbedden.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij kokbedden.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 350,00 als u voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Bent u al bekend bij Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van € 500,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website