Bio Natuurbed ® dubbele lattenbodem

Meer afbeeldingen

De Bio Natuurbed lattenbodem met de unieke dubbele afgeveerde lamellen, de perfecte ondersteuning voor de rug. Dit unieke en doordachte ontwerp biedt een ideale positie voor het lichaam om te rusten, geeft u optimale energie na de slaap.

Vanaf € 530,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Vanaf € 530,00

Levertijd: selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Waarom Kok Bedden?
 • Online en Offline beddenspeciaalzaak
 • 1200 m2 showroom - 4 etages
 • Eigen montagedienst
 • Gratis verzending + montage bij een bestelling vanaf € 35
 • De nachtrust specialist sinds 1946
 • Gratis parkeren bij de winkel

Productinformatie

Bio Natuurbed dubbele lattenbodem.


De Bio Natuurbed bodem met dubbele houten lamellen en verstelbare ondersteuning is een gepatenteerd product, ontstaan in 1994, uniek en voortdurend doorontwikkeld in samenwerking met Kok Bedden voor de Nederlandse markt. Het Bio Natuurbed won vele prijzen, maar wat nog belangrijker is, heeft veel tevreden gebruikers.


Dubbele lamellen ondersteuning had een groot succes bij de kopers in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Hongarije, in dit laatste land heeft het zelfs goedkeuring verkregen als een medisch hulpmiddel.


De uitzonderlijke kwaliteit van de Bio Natuurbed bodem komt voort uit zijn vermogen om dynamisch te steunen omdat de bodem bestaat uit twee lagen lamellen, die onafhankelijk van elkaar hun werk doen. Tussen de 2 lagen lamellen zijn blokken veermateriaal geplaatst, gemaakt van latex rubber waardoor de bovenste rij lamellen zeer veerkrachtig en flexibel zijn en goed kunnen reageren op verandering van slaaphouding. Al deze buitengewone kwaliteiten zorgen voor een herstellende nachtrust: de wervelkolom en spieren kunnen rusten en ontspannen.


Een ander voordeel van dubbele lamellen ondersteuning is dat flexibiliteit kan worden veranderd door het bewegen van de rubber latex blokken, zodat iedereen de ondersteuningshardheid van cervicale wervels (hals), thoracale wervels (borst) en lumbale wervels (lenden) van zijn bed, volgens eigen behoeften en individuele gezondheidsstatus kan aanpassen.


De Bio Natuurbed lattenbodem voldoet perfect aan het lichaamsgewicht en contouren van de gebruiker, dus wordt het niet alleen een uitstekend middel voor het ondersteunen van de wervelkolom, maar voorkomt u een ook verstoring van de natuurlijke houding. Vergeet niet: de juiste anatomische ondersteuning van de wervelkolom voorkomt kromgroeien, terwijl bij kinderen de ontwikkeling van de wervelkolom bevordert word!


Naast de klassieke versie van de Bio Natuurbed lattenbodem zijn er de verstelbare modellen: varianten met hoofdverstelling, met de verhoging van het hoofd en benen, ook met een motor. Als u voor een van deze varianten kiest, kunt u ook goed ondersteund wat hoger liggen of zitten in bed.


Met de manuele rugsteun blijft uw wervelkolom perfect ondersteund, bescherming van de gewrichten en een hoge mate van comfort.


Versie met de verstelling van het hoofd en benen gebied biedt ideale omstandigheden voor rest het lichaam en de benen.


Twee elektromotoren met hoog vermogen, maar met laag stroomverbruik. Kan worden bediend met de afstandsbediening. De motoren van Bio Natuurbed slaapsysteem zijn in vergelijking met andere soorten niet luidruchtig, duurzaam en werken met een minimumniveau van elektrosmog.


Verstelbare bodems zijn ideaal bij stress, spataderen, of ademhalingsproblemen.


 


UNIEK ONTWERP


De Bio Natuurbed lattenbodem heeft twee componenten: de dubbele afgeveerde lamellen bodem de perfecte ondersteuning voor de rug geeft. Dit unieke en doordachte ontwerp biedt een ideale positie voor het lichaam om te rusten, geeft u optimale energie na de slaap.


METAALVRIJE bedden: de Bio Natuurbed bodem bevat geen metalen; basismaterialen zijn gestoomd en verdicht beukenhout, organische latex en katoen. Dit slaapsysteem verzameld en intensiveert de elektrische en elektromagnetische golven gevonden in de moderne leefomgeving NIET en bieden daarom een gezonder slaap, vrij van electro-stress.


DE 2 COMPONENTEN VAN De BIO NATUURBED LATTENBODEM


DRAAGFRAME


Door het massief beuken draagframe kan het BIO Slaapsysteem gemakkelijk passen in een bestaande bedkader. Wat nog belangrijker is, voorkomt dit kader de lamellen van te ver doorbuigen en overbelasting, versterkt uitstekende duurzaamheid en levensduur.


 


LAMELLEN LATTENBODEM Verstelbare stevigheid in 20 verschillende zones. Aanbevolen max. gewicht: 120 kg


 


De geavanceerde bodem is instelbaar voor individuele anatomische behoeften. De stevigheid van het slaapsysteem is instelbaar in twintig verschillende zones, waardoor elke gebruiker de meest comfortabele en anatomisch ideale slaaphouding vind.


Beschikbare maten: 80-90 x 190-200cm, 120-140 x 190-200cm, 160 x 190-200cm, 180 x 200cm Individuele grootte? Neem contact met ons op!


Speciaal draagframe voorkomt dat de lamellen te ver kunnen doorbuigen.


Uitzonderlijk sterke en flexibele gestoomde beuken afgeveerde lamellen. Geribbeld oppervlak van de lamellen vormen lucht kanalen onder de matras.


Dubbel afgeveerde lamellen bodem voor perfecte wervelkolom ondersteuning met koudschuim blokken in de lengte van het bed waardoor een verstelbare stevigheid ontstaat van de 20 verschillende zones.


6 jaar garantie

Specificaties van dit product

 • Merk Bio Natuurbed
 • Soort Lattenbodem
 • Maat Eenpersoons , Tweepersoons, Twijfelaar 120 breed
 • Verstelbaar Ja
 • Uitvoering bedbodem Nee
 • Geschikt voor de volgende matrassen Latex
 • Materiaal Massief beukenhout
 • Schouderzone ja
 • Heupzone ja, instelbaar
 • Ventilatie Zeer goed
 • Keurmerken en labels 100% Biologisch
 • Aanwezig in winkel Ja, (dit artikel kan afwijken in kleur/uitvoering)
 • Garantie 6 Jaar (vraag naar de voorwaarden)