Bio Natuurbed ® slaapsysteem

Meer afbeeldingen

Bio Natuurbed ®: metaalvrij ergonomisch slaapsysteem met verstelbare ondersteuning. Bestaat uit 3 onderdelen en geeft samen een optimale regeneratie van de wervekolom en tussenwervelschijven.

Vanaf € 1.350,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Vanaf € 1.350,00

Levertijd: selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Waarom Kok Bedden?
 • Online en Offline beddenspeciaalzaak
 • 1200 m2 showroom - 4 etages
 • Eigen montagedienst
 • Gratis verzending + montage bij een bestelling vanaf € 35
 • De nachtrust specialist sinds 1946
 • Gratis parkeren bij de winkel

Productinformatie

Bio Natuurbed: 3-delig metaalvrij ergonomisch slaapsysteem.


Het Bio Natuurbed slaapsysteem met dubbele houten lamellen en verstelbare ondersteuning is een gepatenteerd product, ontstaan in 1994, uniek en voortdurend doorontwikkeld in samenwerking met Kok Bedden voor de Nederlandse markt. Het Bio Natuurbed won vele prijzen, maar wat nog belangrijker is, heeft veel tevreden gebruikers.


Bio Natuurbed matrassen en bodems zijn klinisch getest. Dubbele lamellen ondersteuning had een groot succes bij de kopers in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Hongarije, in dit laatste land heeft het zelfs goedkeuring verkregen als een medisch hulpmiddel.


De uitzonderlijke kwaliteit van de Bio Natuurbed bodem komt voort uit zijn vermogen om dynamisch te steunen omdat de bodem bestaat uit twee lagen lamellen, die onafhankelijk van elkaar hun werk doen. Tussen de 2 lagen lamellen zijn blokken veermateriaal geplaatst, gemaakt van latex rubber waardoor de bovenste rij lamellen zeer veerkrachtig en flexibel zijn en goed kunnen reageren op verandering van slaaphouding. Al deze buitengewone kwaliteiten zorgen voor een herstellende nachtrust: de wervelkolom en spieren kunnen rusten en ontspannen.


Een ander voordeel van dubbele lamellen ondersteuning is dat flexibiliteit kan worden veranderd door het bewegen van de rubber latex blokken, zodat iedereen de ondersteuningshardheid van cervicale wervels (hals), thoracale wervels (borst) en lumbale wervels (lenden) van zijn bed, volgens eigen behoeften en individuele gezondheidsstatus kan aanpassen.


Het Bio Natuurbed slaapsysteem voldoet perfect aan het lichaamsgewicht en contouren van de gebruiker, dus wordt het niet alleen een uitstekend middel voor het ondersteunen van de wervelkolom, maar voorkomt u een ook verstoring van de natuurlijke houding. Vergeet niet: de juiste anatomische ondersteuning van de wervelkolom voorkomt kromgroeien, terwijl bij kinderen de ontwikkeling van de wervelkolom bevordert word!


Naast de klassieke versie van het Bio Natuurbed slaapsysteem zijn er de verstelbare modellen: varianten met hoofdverstelling, met de verhoging van het hoofd en benen, ook met een motor. Als u voor een van deze varianten kiest, kunt u ook goed ondersteund wat hoger liggen of zitten in bed.


Met de manuele rugsteun blijft uw wervelkolom perfect ondersteund, bescherming van de gewrichten en een hoge mate van comfort.


Versie met de verstelling van het hoofd en benen gebied biedt ideale omstandigheden voor rest het lichaam en de benen.


Twee elektromotoren met hoog vermogen, maar met laag stroomverbruik. Kan worden bediend met de afstandsbediening. De motoren van Bio Natuurbed slaapsysteem zijn in vergelijking met andere soorten niet luidruchtig, duurzaam en werken met een minimumniveau van elektrosmog.


Verstelbare bodems zijn ideaal bij stress, spataderen, of ademhalingsproblemen.


 


UNIEK ONTWERP


Het Bio Natuurbed slaapsysteem heeft twee componenten: de anatomisch ontworpen organische latex matras volgt de vormen van het lichaam precies, terwijl de dubbele afgeveerde lamellen bodem de perfecte ondersteuning voor de rug geeft. Dit unieke en doordachte ontwerp biedt een ideale positie voor het lichaam om te rusten, geeft u optimale energie na de slaap.


De DYNAMISCHE WERVEKOLOM ondersteunende afgeveerde lamellen bodem is ontworpen om samen te werken in perfecte harmonie met de bijbehorende biologische latex matrassen. De afzonderlijke lamellen zijn geschikt voor gelijktijdige verticale en torsionale beweging, die ontspanning van de spieren bevordert en ondersteuning van de wervelkolom geeft. Deze veelzijdigheid wordt nog versterkt door de verstelbare stevigheid. Dit wordt bereikt door de speciale koudschuim/natuurlijke latex demper blokken tussen de beide lagen afgeveerde latten op twintig verschillende plaatsen te positioneren.


MAXIMUM BESCHERMING, organische matrassen van het Bio Natuurbed slaapsysteem zijn opgebouwd uit natuurrubber latex en bekleed met huid-vriendelijke materialen die het comfort en de slaap ervaring verbeteren. Door het aanpassen van de stevigte van de afgeveerde lamellen kan de vorming van te hoge druk punten worden geëlimineerd in alle slapende posities. Gewrichten zijn beter beschermd en daardoor vermindert de noodzaak om te draaien tijdens de slaap vanwege ongemak.


METAALVRIJE bedden: het Bio Natuurbed slaapsysteem bevat geen metalen; basismaterialen zijn gestoomd en verdicht beukenhout, organische latex en katoen. Dit slaapsysteem verzameld en intensiveert de elektrische en elektromagnetische golven gevonden in de moderne leefomgeving NIET en bieden daarom een gezonder slaap, vrij van electro-stress.


DE 3 COMPONENTEN VAN HET BIO NATUURBED SLAAPSYSTEEM


DRAAGFRAME


Door het massief beuken draagframe kan het BIO Slaapsysteem gemakkelijk passen in een bestaande bedkader. Wat nog belangrijker is, voorkomt dit kader de lamellen van te ver doorbuigen en overbelasting, versterkt uitstekende duurzaamheid en levensduur.


 


LAMELLEN LATTENBODEM Verstelbare stevigheid in 20 verschillende zones. Aanbevolen max. gewicht: 120 kg


 


ORGANISCHE MATRAS


De biologische matrassen voor deze product range zijn vervaardigd uit echte natuurlijke latex en met een hoge kwaliteit . Samen met de afgeveerde lamellen bodem geven deze componenten het menselijk lichaam alles wat het nodig tijdens de slaap: convex en concaaf kromming van de wervelkolom worden perfect ondersteund en de gewrichten worden beschermd tegen hoge druk punten.


 


 


Het geavanceerde Bio Slaapsysteem is instelbaar voor individuele anatomische behoeften. De stevigheid van het slaapsysteem is instelbaar in twintig verschillende zones, waardoor elke gebruiker de meest comfortabele en anatomisch ideale slaaphouding vind.


Beschikbare maten: 80-90 x 190-200cm, 120-140 x 190-200cm, 160 x 190-200cm, 180 x 200cm Individuele grootte? Neem contact met ons op!


10 cm. dikke natuurlijke Organic latex matras in katoenen bekleding.


Speciaal draagframe voorkomt dat de lamellen te ver kunnen doorbuigen.


Uitzonderlijk sterke en flexibele gestoomde beuken afgeveerde lamellen. Geribbeld oppervlak van de lamellen vormen lucht kanalen onder de matras.


Dubbel afgeveerde lamellen bodem voor perfecte wervelkolom ondersteuning met koudschuim blokken in de lengte van het bed waardoor een verstelbare stevigheid ontstaat van de 20 verschillende zones.


6 jaar garantie

Specificaties van dit product

 • Merk Bio Natuurbed
 • Soort Latex matras
 • Soort kern 8 cm. natuurlatex kern
 • Afdeklaag/dikte Katoen vulling in de bekleding
 • Aantal comfortzones 5, in de bodem
 • Geschikte bedbodem(s) Lattenbodem
 • Weerszijden beslaapbaar Ja
 • Tijk (stof) 100% katoen met katoen vulling
 • Anti allergisch (zonder wol) Ja
 • Dikte matras (in cm) 10
 • Afritsbare hoes Nee
 • Hoes wasbaar Nee
 • Geschikt voor verstelbaar Ja
 • Matras draaien Ieder seizoen draaien
 • Keurmerken en labels ISO 14001-certificering, n.v.t.
 • Aanwezig in winkel Ja, (dit artikel kan afwijken in kleur/uitvoering)
 • Garantie 6 Jaar (vraag naar de voorwaarden)
 • Anti allergisch Ja