Eerste hulp bij slapen: aromatherapie

Speciaal voor mensen die slecht slapen of moeilijk in slaap vallen hebben wij iets ontwikkeld: een slaapbevorderende slaapspray of slaaproller. Aromatherapie is volledig natuurlijk en vrij van kunstmatige stoffen. In dit artikel meer informatie over deze bewezen effectieve methode.
Kok Bedden
Kok Bedden
26 oktober 2020

Snel in slaap vallen is niet voor iedereen weggelegd. Misschien ben je een piekeraar, kan je moeilijk afstand doen van je telefoon – of ben je simpelweg toe aan een nieuw bed: genoeg redenen om nog geruime tijd wakker te liggen voor je eindelijk in dromenland bent. Wil je weten wat dé oplossing is? Lees dan gauw verder.

Heb je wel eens van aromatherapie gehoord? Nee? Let dan goed op! Deze homeopathische methode kan jou helpen om rustiger te worden, waardoor je sneller in slaap valt. Aromatherapie is een eeuwenoude en weldadige therapievorm die jou helpt om lichaam, geest en ziel in balans te brengen.

Wat is aromatherapie?

Aromatherapie is een vorm van natuurlijke kruidengeneeskunde, waarbij biologische en essentiële oliën gebruikt worden. Hierdoor worden op aangename manier gezondheid en welzijn tot stand gebracht. En dus ook goede nachtrust.

Speciaal voor de klanten van Kok Bedden maakte onze aroma- en bloesemremedie therapeute Wicky een ‘slaapcocktail’, met heerlijke aroma’s die jou helpen sneller de slaap te vatten. Ze ontwikkelde een spray en roller, die gemaakt zijn van biologische, etherische oliën, afkomstig van kruiden, bloemen, planten, bomen en wortels.

 

 

Ontspanning en rust in je hoofd

De kracht van deze producten zit ‘m in 100% natuurzuivere en onbewerkte plantenkracht. Het aroma bevat geen kunstmatige, synthetische of andere toevoegingen. De olie wordt via huidreceptoren in je bloedbanen opgenomen en dit zorgt voor vrijkomen van stofjes in de hersenen. Deze stofjes zorgen voor ontspanning en rust in je hoofd.

Behoor jij tot de slechte slapers van Nederland? Dan is de biologische slaapspray of ‘roll-on’ misschien wel wat voor jou.

Gebruik van de spray

Het gebruik van de spray is niet moeilijk. Zorg dat je zo’n tien minuten voor het slapengaan wat van de aroma op je kussen en beddengoed sprayt. Breng daarnaast ook wat van het goedje aan op je polsen en onder je voetzolen: de aroma wordt opgenomen in je bloedbaan en zorgt zo voor een betere nachtrust.

Naast de spray hebben we ook een ‘roll-on’, welke doorgaans voor wat intensiever gebruik is. Rol de aroma voor het slapengaan over je voorhoofd, op je polsen en in je nek. Vergeet de huid achter je oren niet en voor het beste resultaat rol je ‘m ook nog over je voeten. De olie brengt balans in je systeem en drukt vervelende gedachten naar de achtergrond en helpt jou lekker in slaap te doezelen.

Heb je vragen over dit artikel of over andere producten? Neem dan contact met ons op.