Pauly Beds logo

Pauly Beds stelt geen grenzen

 Wij van Kok Bedden stonden perplex tijdens ons bezoek aan de 2016 editie van de meubelbeurs in Keulen: een nieuw boxspring bedden merk zoals wij het graag zien: totaal gemaakt van natuurlijke materialen!

Ook waren wij blij verrast dat de prijzen al starten bij € 3600,- voor een tweepersoons bed. Wat best bijzonder is gezien het feit dat Pauly Beds ook haar goedkoopste modellen levert in de continentale uitvoering, boxspring met aparte matras en een topmatras. Een dergelijk bed kost bij Hästens €8990,- (Hästens bed Luxuria) en daar zit nog een ouderwetse binnenvering in de boxspring, en een matras waar synthetisch materiaal in zit. (hoesjes van de veren zijn bij Hästens niet van katoen).

Onze Pauly Beds Experience Studio bevat alle 9 modellen van de collectie. Op een rustige plek achterin onze winkel kunt u in de aangeklede slaapkamers alle tijd nemen om de verschillende bedmodellen uitgebreid te testen. Ook het juiste niveau beddengoed voor de fijne Pauly Beds bedden heeft hier veel aandacht. De juiste maat dekbedden, kussens, moltons, hoeslakens, dekbedovertrekken en kussenslopen. Luxe en zachte Egyptische katoen satijn, katoen percal, Tencel, van topmerken als Signoria, Lara, Pauly Beds, Christian Fischbacher en Hefel.

"Wij weten uit ervaring dat bedden met natuurlijke materialen beter ademen en vocht transporteren, kortom een beter bedklimaat geven".

Pauly Beds showroom

De matrassen van Pauly Beds bevatten speciale veersystemen. Deze pocketveren zijn in katoen verpakt en omgeven door rijke lagen van kasjmier, losse witte staart-paardenhaar, wol en katoen. De zijkanten van de Pauly Beds veren matrassen worden met de hand gestikt, waardoor de matras een grotere stabiliteit en comfort heeft.[/caption] Wat als eerste opvalt is dat de Pauly Beds standaard leverbaar zijn in een natuurlijke katoenen streepstof in prachtige actuele kleuren. Dit is wel wat anders dan de wilde ruitstof van ons oude topmerk Hästens. Maar op bestelling en zonder meerprijs zijn de bedden ook leverbaar in 2 bekledingsoorten van Christian Fischbacher. Of 35 kleuren Deens echt leder, wat uiteraard wel wat extra kost.   Het sterke Scandinavisch houten boxspring frame valt ook op. 30 jaar garantie op het frame, dat hebben we meer gehoord, wel goed hoor, dergelijke kwaliteit breekt toch nooit. De sterke en veerkrachtige pocketveren uit Zweden, zowel in de boxspring als in de matras. Zweeds staal en met katoenen hoesjes om de veren! Er wordt verder uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke en gezonde comfort materialen als wol, katoen, paardenhaar, zijde en kasjmier. Ambacht en vakmanschap straalt als het ware van het product af. Uiteraard hebben we alle Pauly Beds op de Keulse beurs uitvoerig getest en ontdekten dat er ook 3 modellen bij zijn die volledig vrij zijn van metaal. Over de ondersteuning en het comfort van de Pauly Beds kan ik alleen maar positief zijn: van goed tot ongelooflijk lekker liggen. Bovendien kunt u de voordeligere modellen upgraden met een dikkere en luxueuze topmatras. 

Pauly topmatras  Sissi Pauly 

Pauly Beds stelt geen grenzen; elk bed is een uniek kunstwerk. Het team van de beste ambachtslieden besteedt vele uren voor het produceren van elk bed, volgens de meest veeleisende ideeën en wensen. De nadruk wordt gelegd op individuele details. De productie procedures en technologieën worden constant verbeterd, maar één ding blijft hetzelfde - deze unieke design producten zullen altijd de missie behouden van het brengen van perfecte ontspanning voor haar gebruiker, wat leidt tot een hogere kwaliteit van leven. Daarom zijn de bedden alleen met de hand gemaakt, met behulp van hoogwaardige, natuurlijke materialen.

Elk Pauly Beds bed voldoet moeiteloos aan alle belangrijke taken van een goed bed:

 • in elke afmeting leverbaar afgestemd op de bewegingsvrijheid die een slaper nodig heeft;
 • een bed wat geheel voor u op maat naar wens gemaakt wordt en voor elk budget;
 • waar jij of je partner in bed apart of samen liggen, overal moet het even comfortabel zijn;
 • een stabiel bed waarin de één zich kan omdraaien zonder dat de ander het merkt;
 • voor u een zacht bed en een stevig bed voor uw partner, en toch één bed;
 • een zacht oppervlaktegevoel maar ook met de juiste ondersteuning;
 • een bed waar u gemakkelijk kunt bewegen en altijd een fijne slaaphouding kunt vinden;
 • u bent degene die geluid mag maken in bed, uw bed is stil zonder kraak of piep;
 • een bed zonder chemische of kunststoffen, gemaakt van natuurlijke materialen;
 • een bed dat ook geschikt is voor mensen met een gevoelige gezondheid;
 • altijd de juiste temperatuur en klimaat in bed;
 • een bed dat na jaren nog net zo lekker ligt als in het begin;
 • een bed wat gemakkelijk op te maken is;
 • een Pauly Beds bed past in elke stijl en kleur interieur.

Klik HIER om naar het overzicht van alle Pauly Beds producten en prijzen te gaan

Welkom bij Kok Bedden voor de allerfijnste natuurlijke bedden van Nederland!

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Putten om geheel vrijblijvend kennis te maken met de wereld van Pauly Beds. U kunt in Putten gemakkelijk en gratis parkeren. Wilt u meer informatie over ons adres, de openingstijden en de route? Klik dan HIER