Boxspring bedbodems

Boxspring bedbodems

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

 1. M Line Multi Motion inlegbodem vlak 1-persoons en 2-persoons

  Multi Motion bedbodem van M Line. Dit technisch zeer hoogwaardige bedsysteem is uitgevoerd met een korte en zeer goed steunende 7-zone pocketvering, ideaal om te combineren met de 7-zone M Line matrassen. De bekleding van de bodem is gemaakt van een ventilerende 3-D stof. Ook een zelfdragende potenset leverbaar. Maak onderaan dit produkt uw keuze uit de soorten M Line matrassen!

  Vanaf € 349,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. M Line Multi Motion inlegbodem verstelbaar 1-persoons en 2-persoons

  Multi Motion verstelbare bedbodem van M Line. Dit technisch zeer hoogwaardige bedsysteem is uitgevoerd met een korte en zeer goed steunende 7-zone pocketvering, ideaal om te combineren met de 7-zone M Line matrassen. De bekleding van de bodem is gemaakt van een ventilerende 3-D stof. Ook een zelfdragende potenset leverbaar. Maak onderaan dit produkt uw keuze uit de soorten M Line matrassen!

  Vanaf € 749,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 3. M Line Multimotion bed

  Multi Motion verstelbaar bed van M Line met onzichtbare motoren, een fraai en elegant bed. Dit technisch zeer hoogwaardige bedsysteem is uitgevoerd met een korte en zeer goed steunende 7-zone pocketvering, ideaal om te combineren met de 7-zone M Line matrassen. De bekleding van de bodem is gemaakt van een ventilerende 3-D stof. Deze stof is letterlijk 'open'. Deze set wordt geleverd inclusief 4 standaard zwart metalen hoekpoten, stel uw bed zelf samen met pootmodel, hoofdbord, voetbord en bedzijden. Maak onderaan dit produkt uw keuze uit de soorten M Line matrassen!

  Vanaf € 1.498,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Boxspring bedbodems zijn leverbaar in vrijstaande uitvoering en als bodem voor in een bed. Een echte boxspring behoort een houten of stalen frame te hebben waarop veren gemonteerd zitten. Er bestaan ook nep-uivoeringen die totaal geen vering geven. Vlakke boxsprings hebben meestal de klassieke bonell veren, electrisch verstelbare boxsprings zijn meestal voorzien van pocketveren. Boxsprings bestaan al heel lang. Men noemt ook wel eens hotelbedden. Op een boxspring hoort een binnenvering matras, tegenwoordig meestal pocketvering. De dan ontstane dubbele vering geeft een fijn en egaal ligcomfort. Het is wel belangrijk dat de matras op de boxspring geschikt is voor uw postuur en gewicht. Ons Engelse merk Burgess Beds heeft ook boxsprings met handige laden. Sommige mensen vinden boxspringbedden een beetje lomp. Het zijn ook wat massiever ogende bedden. Er bestaan echter ook slankere modellen bosprings van 16 cm. hoogte, bijvoorbeeld van Hasena. Kies een mooi model pootje onder de boxspring, er is genoeg keuze. Kok bedden heeft ook voordelige boxsprings welke geschikt zijn als logeerbedden. Bekijk de boxspring bedbodems en ontdek de duidelijke voordelen:

 

• Boxspring bedbodems zijn duurzaam, fraai van vormgeving en geven een veerkrachtig en egaal slaapoppervlak
• Er zijn vlakke of elektrisch verstelbare boxspring bedbodems
• Geschikt voor alle soorten matrassen
• Leverbaar met hoofdbord en voetbord in diverse fraaie bekledingstoffen
• Leverbaar van diverse bekende merken: Auping, M Line, Caresse, Kuperus, VitalWOOD, Hasena, Wonderland, Burgess Beds