Boxspring samenstellen

Boxspring samenstellen

Zelf een boxspring samenstellen? Dit kan bij Kok bedden eenvoudig en stapsgewijs online. Zet al je voorkeuren en wensen op een rijtje, kies een basismodel en werk vanuit daar naar jouw droombed. Ideaal voor wie houdt van een unieke look. Altijd van de beste kwaliteit. Ga direct aan de slag met samenstellen! Lees meer

Ga terug
per pagina

Producten 1-30 van 43

per pagina

Producten 1-30 van 43

Je eigen boxspring samenstellen: hoe doe je dat? Lees snel verder om te ontdekken waar je op moet letten.

De basis van jouw boxspring 

Het allereerste waar je aan moet denken bij het samenstellen van je boxspring, is de breedte van je boxspring. Wil je bijvoorbeeld een twijfelaar of een tweepersoonsbed? Kijk ook naar de boxspringbodem. Wil je de bodem netjes gestoffeerd, of houd je meer van een scandinavische look? Denk goed over na over deze onderdelen, want ze zetten de toon voor de rest van je boxspring! 

Vervolgens is het matras aan de beurt. Lees ons online blog over het kiezen van het juiste matras voor een optimale nachtrust. Daarbovenop komt een comfortabel topmatras, dat het boxspring matras langer schoon en fris houdt. Voor meer informatie over de basis van een boxspring kun je terecht op dit blog

Een unieke uitstraling

Na de basis volgt het creatieve proces. Houd je van luxe? Voeg dan een hoofd- en voetbord toe voor een extra chique uitstraling. Kies voor je écht eigen unieke uitvoering, door gebruik te maken van onze vele mogelijkheden in kleur en materiaal. Denk hierbij aan het personaliseren van de bekleding, de pootjes en nog veel meer. We laten je zowel online als in de winkel graag zien wat voor jou de beste optie is.

Boxspring configureren bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Complete boxspringsets van hoge kwaliteit
  • Een boxspring die bij jouw voorkeuren en wensen past
  • Optimale ondersteuning, unieke uitstraling en een luxe ervaring

Boxspring samenstellen

Online je boxspring configureren bij Kok Bedden? Makkelijk en kwaliteit gegarandeerd. We leveren onze producten thuis bij je aan, maar natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel.

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.

Boxspring samenstellen