Merkinformatie Burgess®Land van herkomst: Groot Brittannië

U bevindt zich nu op de beknopte informatiepagina over Burgess producten. Als u echt alles wilt weten over Burgess bedden, slapen, slaapadvies en gezondheid, kunt u HIER klikken

Burgess is opgericht in 1927 in Manchester door Harry Burgess en een besloten vennootschap vanaf 1955. Al meer dan 80 jaar is Burgess een familiebedrijf gebleven en maakt al die jaren handgemaakte kwaliteitsbedden voor in huizen, hotels, ziekenhuizen, rederijen en andere instellingen.Alle gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en ieder product is door één persoon zorgvuldig met de hand vervaardigd met een ervaren vakmanschap dat  dit soort Britse bedrijven en haar mensen zo bijzonder maakt.

Burgess Beds matrassen

Het belangrijkste is het uittesten van de soorten Burgess matrassen in onze showroom. Alleen aan de hand van uw eigen ervaringen en gevoel kunt u de juiste keuze maken. Maak geen haast met het uitproberen want een nieuw bed is een belangrijke beslissing. We hebben als individueel  persoon allemaal onze eigen behoeften betreffende welk bed bij ons past. Burgess heeft een collectie matrassen die het gemakkelijk maakt om een goede beslissing te nemen. 

BurgessBurgess
Burgess
Burgess Winchester
Topkwalteit handmade matras

Vanaf € 829.-
Burgess Binary 3000
Unieke dubbele luchtvering

Vanaf € 1.140.-
Burgess Binary 3000 Natural
Unieke dubbele luchtvering, 100% Organic

Vanaf € 1.366.-

Burgess