Burgess Beds matrassen

Burgess Beds matrassen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Burgess beds is opgericht in 1927 in Manchester door Harry Burgess. Al meer dan 80 jaar is Burgess Beds een familiebedrijf gebleven en maakt al die jaren handgemaakte kwaliteitsbedden voor in huizen, hotels, ziekenhuizen, rederijen en andere instellingen. Alle gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en ieder product is door één persoon zorgvuldig met de hand vervaardigd met een ervaren vakmanschap dat dit soort Britse bedrijven en haar mensen zo bijzonder maakt. En dat voor prijzen als bij Auping en M Line.

Burgess Beds maakt pocketvering matrassen met hoge verenaantallen, traditioneel doorgenopt en met zijstikking, een en al ambacht. 10 Jaar garantie. Met comfortlagen als paardenhaar, lamswol en katoen. Sommige Burgess matrassen behoren tot de beste die verkrijgbaar zijn, puur natuur ! De matrassen zijn in 2 persoons leverbaar maar ook 2 met ritsen aan elkaar gezet waardoor een naad bijna niet voelbaar is.

Ambachtelijk en handgemaakt, zonder gebruik van lijm, waardoor de veren veel beter individueel reageren op uw lichaam. Uitsluitend met naaiwerk in elkaar gezet en leverbaar in elke gewenste maat. De Binary matrassen bevat een speciaal pocketveersysteem met veren over de gehele breedte van de matras, wat een groot voordeel is qua ligcomfort, stabiliteit en hoe de matras ligt langs de rand. Dit komt ook door de bandstaalversterking rondom. De nieuwe Binary matrassen van Burgess zijn revolutionaire matrassen met een extreem goed comfort en ondersteuning.