Business Class matrassen

Business Class matrassen

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

 1. Business Class VP matras Pocketvering HR 55 Luxe

  Slaap ook Business Class! Hoogwaardige pocketvering matras met HR 55 koudschuim afdeklaag en 6 sterke handvatten. Deze sterke matras heeft maar liefst 500 veren per m2 .Klassieke matras met een luxe uitstraling.

  Vanaf € 649,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Velvet Dreams HR koudschuim matras

  Hoogwaardige koudschuim matras, zeer duurzaam door het hoge soortelijk gewicht. Deze sterke matras is aan beide zijden beslaapbaar.

  Vanaf € 357,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Business Class pocketvering matrassen zijn comfortabele, betaalbare tot luxueuze matrassen met veel variatie in ondersteuning en kwaliteit. Deze pocketveren matrassen hebben 7 comfortzone's. Het doel hiervan is veel steun te geven in het midden van de matras door daar hardere veren toe te passen, echter wat zachtere veren voor de schouders. Business Class pocketvering matrassen zijn meestal leverbaar in meerdere hardheden, zacht, medium of stevig. Welke hardheid u nodig hebt hangt van nogal wat factoren af. Uw lengte in relatie tot uw gewicht, het gewicht bij de buik of heupen, schouderbreedte, slaappositie en niet als laatste een persoonlijke voorkeur. Deze matrassen hebben een draagvermogen tot 140 kg. Er is bovendien variatie in aantallen pocketveren per m² en het doel daarvan varieert. Soms dient een hoger verenaantal om meer duurzaamheid en stabiliteit te geven voor bepaalde gewichten of slaaphoudingen. De afdeklagen van deze matrassen  zijn duurzaam koudschuim, drukverlagend traagschuim of heerlijk zachte gel-foam.

Bekijk onze Business Class pocketvering matrassen en ontdek de duidelijke voordelen:

• Pocketvering matrassen met een goede ondersteuning en drukverdeling voor rug en schouders en hebben meerdere comfortzone’s

• Wilt u een matras die lekker dik en comfortabel is en bovendien goed ventileert dan zijn deze matrassen ideaal voor u.

• Ook sterke koudschuim matrassen.