Butterfly

Butterfly

Butterfly, heerlijk soepel natuurrubber kussen met ingebouwde nekondersteuning. Leverbaar in 9-12-14 cm hoogte. Speciaal voor diegene die extra hoge eisen stelt aan de juiste nekondersteuning. De natuurrubber binnenkern wordt vervaardigd in Zwitserland.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

 1. Butterfly 9cm hoofdkussen zacht

  Butterfly 9cm zacht.De speciale gepatenteerde kern van het Butterfly gezondheidskussen geeft een gelijkmatige tegendruk en blijft de gehele nacht een optimale steun geven. Het materiaal heeft een open structuur voor een goede doorademing en daardoor een prettig slaapklimaat.

  Vanaf € 149,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 2. Butterfly 12cm hoofdkussen beetje zacht

  Butterfly 12cm beetje zacht. De speciale gepatenteerde kern van het Butterfly gezondheidskussen geeft een gelijkmatige tegendruk en blijft de gehele nacht een optimale steun geven. Het materiaal heeft een open structuur voor een goede doorademing en daardoor een prettig slaapklimaat.

  Vanaf € 149,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 3. Butterfly 14cm hoofdkussen stevig

  Butterfly 14cm beetje zacht. De speciale gepatenteerde kern van het Butterfly gezondheidskussen geeft een gelijkmatige tegendruk en blijft de gehele nacht een optimale steun geven. Het materiaal heeft een open structuur voor een goede doorademing en daardoor een prettig slaapklimaat.

  Vanaf € 149,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 4. Butterfly Twin 13cm hoofdkussen zacht

  Butterfly Twin 13cm zacht. De speciale gepatenteerde kern van het Butterfly gezondheidskussen geeft een gelijkmatige tegendruk en blijft de gehele nacht een optimale steun geven. Het materiaal heeft een open structuur voor een goede doorademing en daardoor een prettig slaapklimaat.

  Vanaf € 199,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Hoofd- en nekpijn komt soms door een verkeerde slaaphouding of degeneratie van de wervelkolom. Er ontstaat dikwijls een te sterke belasting van de wervels omdat de traditionele hoofdkussens nauwelijks ondersteuning geven. Butterfly gezondheidskussens geven ongeacht de vorm en gewicht van uw hoofd een gelijkmatige ondersteuning. Daarbij worden nekwervels zodanig ondersteund dat de tussenwervelschijven goed vocht kunnen opnemen waardoor de zenuwbanen niet belast worden. Dit gebeurt dankzij een ingenieus nekrol systeem binnenin de hoogwaardige natuurrubber kussenkern. De gepatenteerde vormgeving van Butterfly kussens is tot stand gekomen uit onderzoek naar een goede slaaphouding in combinatie met aangenaam slapen. Het Butterfly gezondheidskussen is leverbaar in diverse hoogtes en hardheden. Zo is er voor elke schouderbreedte en matrastype een Butterfly kussen leverbaar. Samen met uw slaapspecialist bepaalt u de juiste uitvoering van dit unieke hoofdkussen.