Cinderella

Cinderella

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

 1. Cinderella Orthoflex S hoofdkussen zacht

  Hoofdkussen Orthoflex S zacht van Cinderella. Er zijn 6 verschillende uitvoeringen leverbaar. Ieder kussen heeft zijn eigen eigenschappen doordat er verschillende vullingen zijn gebruikt voor uw lichaamsbouw en gewicht waardoor u een goede en ontspannen nachtrust krijgt. De Orthoflex S is de zachte uitvoering.

  Vanaf € 59,50

 2. Cinderella Orthoflex S/M hoofdkussen beetje zacht

  Hoofdkussen Orthoflex S/M beetje zacht van Cinderella. Er zijn 6 verschillende uitvoeringen leverbaar. Ieder kussen heeft zijn eigen eigenschappen doordat er verschillende vullingen zijn gebruikt afgestemd op uw lichaamsbouw en gewicht waardoor u een goede en ontspannen nachtrust krijgt. Deze Orthoflex is een beetje zachte uitvoering.

  Vanaf € 59,50

 3. Cinderella Orthoflex M/S hoofdkussen beetje stevig

  Hoofdkussen Orthoflex M/S beetje stevig van Cinderella. Er zijn 6 verschillende uitvoeringen leverbaar. Ieder kussen heeft zijn eigen eigenschappen doordat er verschillende vullingen zijn gebruikt, afgestemd op uw lichaamsbouw en gewicht waardoor u een goede en ontspannen nachtrust krijgt. Deze Orthoflex is een beetje stevige uitvoering.

  Vanaf € 59,50

 4. Cinderella Orthoflex M hoofdkussen beetje stevig

  Hoofdkussen Orthoflex M beetje stevig van Cinderella. Er zijn 6 verschillende uitvoeringen leverbaar. Ieder kussen heeft zijn eigen eigenschappen doordat er verschillende vullingen zijn gebruikt waardoor het kussen afgestemd wordt op uw lichaamsbouw en gewicht en u een goede en ontspannen nachtrust krijgt. De Orthoflex M is een beetje stevige uitvoering.

  Vanaf € 59,50

 5. Cinderella Orthoflex M/F hoofdkussen stevig

  Hoofdkussen Orthoflex M/F stevig van Cinderella. Er zijn 6 verschillende uitvoeringen leverbaar. Ieder kussen heeft zijn eigen eigenschappen doordat er verschillende vullingen zijn gebruik, afgestemd op uw lichaamsbouw en gewicht waardoor u een goede en ontspannen nachtrust krijgt. De Orthoflex M/F is een stevige uitvoering.

  Vanaf € 59,50

 6. Cinderella Orthoflex F hoofdkussen extra stevig

  Hoofdkussen Orthoflex F extra stevig van Cinderella. Er zijn 6 verschillende uitvoeringen leverbaar. Ieder kussen heeft zijn eigen eigenschappen doordat er verschillende vullingen zijn gebruikt, afgestemd op uw lichaamsbouw en gewicht waardoor een goede en ontspannen nachtrust ontstaat. De Orthoflex M is een extra stevige uitvoering.

  Vanaf € 59,50

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Cinderella is al tientallen jaren een begrip in bedtextiel. Met de neksteunkussens van de vernieuwde Cinderella reeks kunt u nog gezonder slapen. Een ideale reeks hoofdkussen voor elke slaaphouding en postuur.