Circulair matras

Zoek je een circulair matras? Dan kunnen wij je helpen. Kok Bedden heeft circulaire matrassen van verschillende merken. Ook verkopen we veel andere duurzame oplossingen voor bedtextiel- en interieur. Neem een kijkje in onze online shop of kom langs in de winkel!

Ga terug
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is circulair matras?

Het begrip ‘circulair matras’ is nog niet overal bekend, dus we leggen je graag uit wat het inhoudt. Een circulair matras is altijd een groene en duurzame keuze, omdat bij een circulair matras alle componenten van het matras volledig recyclebaar zijn. Dit komt omdat een circulair matras enkel geproduceerd wordt met recyclebare grondstoffen. Zo kunnen fabrikanten grondstoffen hergebruiken en gaan zij op deze manier grondstoffenschaarste tegen. 

Naast het feit dat een circulair matras volledig recyclebaar is, gaan circulaire matrassen vaak ook langer mee. Neem je bijvoorbeeld het circulaire matras van Velda, dan kun je verschillende onderdelen uitwisselen. Zo geniet je van een constant comfortniveau en spaar je tegelijkertijd budget en materialen uit. 

Welk circulair matras past bij mij?

Steeds meer bedrijven zien de essentie van verduurzaming in. Hierdoor neemt het aantal eco collecties toe - en daarbij ook het aanbod aan circulaire matrassen. Een mooie beweging vinden wij, en daarom willen we jou ook zo goed mogelijk adviseren bij aankoop van een circulair matras. 

Momenteel verkopen wij circulaire matrassen van Velda en Mline, maar we hopen ons assortiment snel uit te breiden met ook andere merken die gaan voor groen.

Ieder persoon is anders en daarom kunnen wij niet voor elk individu in één keer zeggen welk circulair matras het beste past. Wat we wel kunnen doen, is jou persoonlijk advies geven. Dat doen wij dan ook graag. Stel je vraag online of kom langs in onze showroom, waar we jou direct te woord kunnen staan. Je kunt dan ook direct onze matrassen en andere eco producten met eigen ogen bekijken.

Koop je een circulair matras bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Een 100% recyclebaar matras
  • Kundig advies op maat
  • Een betere wereld

Circulair matras kopen

Sta jij op het punt een circulair matras te kopen? Dat juichen wij ten zeerste toe! Misschien weet je al wat je wilt: dan kun je je nieuwe circulaire matras eenvoudig online bestellen. Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, schroom dan niet om contact op te nemen.