CosmoVital® Bedshield tegen electrosmog van iProtect®

Meer afbeeldingen

Cosmovital® Bedshield tegen straling en electrosmog van iProtect®. Deze innovatieve bedtextielprodukten bieden een onovertroffen bescherming tegen alle laag frequente stralingen ( 0 - 300 Hz ), zoals aardstralen, breuklijnen, wateraders en andere geopathische stralingen. Kijk voor alle toepassingsmogelijkheden onderaan deze pagina. Kijk ook onderaan naar het filmpje.

Vanaf € 98,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Vanaf € 98,00

Levertijd: selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Waarom Kok Bedden?
 • Online en Offline beddenspeciaalzaak
 • 1200 m2 showroom - 4 etages
 • Eigen montagedienst
 • Gratis verzending + montage bij een bestelling vanaf € 35
 • De nachtrust specialist sinds 1946
 • Gratis parkeren bij de winkel

Productinformatie

Deze innovatieve bedtextielprodukten bieden een onovertroffen bescherming tegen alle laag frequente stralingen ( 0 - 300 Hz ), zoals aardstralen, breuklijnen, wateraders en andere geopathische stralingen.

Cosmovital ® Bedshield is ook zeer effectief om u te beschermen tegen elektrische stralingen, afkomstig van elektrische leidingen in de muren en vloeren en apparatuur in huis ( 50 Hz ). Zelfs het stralingsgeweld van hoogspanningslijnen kan moeiteloos omgebogen worden, zodat uw lichaam er vrij van blijft.

Ook al zijn dit geen ioniserende stralingen, veroorzaken deze laagfrequente stralingen heel wat fysische en psychische klachten. De ziektebeelden zijn uiteenlopend. Laagfrequente EMF straling(Electro Magnetic Fields ) verstoort de intra-cellulaire celcommunicatie ( induceren van elektrische stromen in weefsels en cellen ) maar ook de hormoonhuishouding van ons lichaam. Tevens wordt het weefsel opgewarmd en veranderen de chemische reacties. Een studie van het IARC ( Int. Agency for Research on Cancer) agentschap van de WHO, rapporteert de mogelijke risico's voor leukemie. Andere studies beweren dat maar liefst 10 tot 15 % van alle leukemie gevallen bij kinderen het gevolg zijn van blootstelling aan laagfrequente straling ( ELF ). Naast deze zijn er studies die rapport maken over de achteruitgang van calciumionen in de hersenen (Calciumionen werken als neurotransmitter om elektrische impulsen te geleiden).

Door de enorme toename van electrosmog in onze omgeving wordt er heel wat elektrospanning ( stress ) in ons lichaam opgestapeld. Dit resulteert in een verhoogde lichaamsspanning die kan oplopen tot 10 tallen Volts, terwijl dit max. 1 Volt mag bedragen.

Door het dragen van synthetisch textiel en schoenen met rubberen zolen, alsook de onnatuurlijke materialen in huis ( zoals vloerbedekking, vinylbehang, laminaat, formaldehyde enz...), wordt het voor ons lichaam bijna onmogelijk om zich van deze stress veroorzakende spanning te ontdoen.

O.a. vanwege deze reden moeten wij geaard slapen. Onze voorouders kenden dit probleem uiteraard niet, ook komt dit in het dierenrijk niet voor. Dit geldt echter niet voor onze huisdieren. Deze ondergaan meestal hetzelfde lot als hun ongeaarde eigenaars, met dezelfde beschavingsziekten.

De verborgen killer komt soms ook van diep uit de ondergrond. De laatste tientallen jaren wordt er roekeloos gebouwd op plaatsen die niet uitgecheckt zijn op aardstralingen, of op plaatsen die men vroeger vermeed. Ook slecht nieuws voor diegenen die op een waterbed slapen. Het opwarmsysteem genereert een paar volt spanning op het lichaam. Hetzelfde geldt voor de electrische dekens.

CosmoVital ® Bedshield ontspant uw lichaam en ontstrest uw geest. Meerdere studies hebben aangetoond dat het cortisolgehalte (circadiaans ritme )significant daalt, wanneer men geaard slaapt. Cortisol wordt geproduceerd in de bijnieren en wordt ook het stress hormoon genoemd en is gelinkt aan de ontstekingsziekten. Ook de aanmaak van het melatonine hormoon ,ook wel het slaaphormoon genoemd, wordt sterk bevorderd waardoor de slaap en ook de gemoedsrust hersteld.

Deze textiel is geopathisch sanerend, daar het vervaardigd is uit POLYCARBONIUM BDI (40%),verweven in een deken van zuiver, natuurlijk katoen. Daardoor wordt de elektrospanning herleidt tot absolute minimum waarden (meetbaar).

Deze energetische textiel (gedeponeerd octrooi), welke voor de ruimtevaart ontwikkeld werd om bescherming te bieden tegen kosmische stralingen, absorbeert de schadelijke stralingen en zet deze af aan de lucht, in onzichtbare warmte. Cosmovital ® Bedshield bevat geen metalen substanties, vereist geen elektriciteit of batterijen en verschaft een duurzame, electrostress-vrije slaapkwaliteit. Dus ook geschikt bij implantaten en pacemakers.

Gebruiksaanwijzing:

 Leg de Cosmovital ® bedshield op uw matras en bevestig het gestrekt, door de spanbanden om de hoeken van de matras te spannen. Bij gebruik als Faradaykooi (O% radiance) : schuif een 2de Bedshield samen met uw donsdeken in de overtrek en ervaar door deze toepassing, het ultieme cocoon en ontspanningeffect.

Onderhoud: wasmachine tot 60 C° voorkeur 40 C°, handwarm strijken, in de droger op Low Temp, voorkeur voor de drooglijn

Technische eigenschappen:

Basisweefsel (56%) vervaardigd uit 100 % katoen , ökotex standaard 100 label - proefnr. 44705

Rastervlechting (44%) vervaardigd uit Polycarbonium BD 1 ( koolstof yarn)

Testmethode : IEEE 299-1997

Stralingsdemping : 1/20 tot 1/40 van de veldsterkte of 26 dB tot 32 dB of 10.3 of 90,3 %

Attest : Universität der Bundeswehr München HF-, Mikrowellen- und Radartechnik Prof.Dipl.-Ing.P.Pauli Österr. Instituut für Wohnbiologie und Strahlenhygiene (Wien, Austria)

Attest : KU Leuven Prof. Dr. Ir. G. Vandenbosch en Dr. V. Volski ,September 2009

CosmoVital ® Bedshield beschermt ons , tegen schadelijke straling, en ontlaadt het lichaam van elektrospanning.

Deze matrasdek is ZONDER METAALDELEN, en dient NIET geaard te worden.

Hierdoor is het ook geschikt voor patiënten met implantaten en pacemakers, kwik-amalgaam tandvullingen en metaalallergie.

Afmetingen : 90 x 190 cm - 135 (140) x 190 cm - 160 x 190 cm - 180 x 190cm

Cosmovital ® Bedshield wordt met vier rekbanden om de hoeken  van de matras op zijn plaats gehouden.

Het matrasdek kan zowel onder als boven de matrasbeschermer gelegd worden.


 


Toepassingen en Combinaties
 

Deze slaaptextiel kan u een totaalpakket aan EMF bescherming aanbieden.
 •Cosmovital tegen Laag Frequente EMF, zoals alle netstroom leidingen en apparaten, computer, beeldschermen, hoogspanning, transformators, wateraders, aardstralen, statische lading enz.
 •5Ghz Schild tegen Hoog Frequentie EMF, zoals GSM's, GSM masten, UMTS, WLAN, DECT, BLUETOOTH, WIFI, Satelieten enz.

 
Volgende combinaties zijn mogelijk
 1.Cosmovital onder: deze toepassing is de STANDAARD minimum vereiste om aan het ergste te ontsnappen. Meer dan de helft van de gebruikers heeft hierbij afdoende resultaat. Tot menige hun verbazing, verdwijnen de klachten na enkele dagen, weken.
 2.Cosmovital onder + 5Ghz Schild (*): in sommige gevallen is deze combinatie noodzakelijk wanneer men in een sterk LF stralingsveld slaapt, zoals vlak in de nabijheid of onder hoogspanningslijnen of bij extreme aardstraling. Tevens geeft deze formule een weldadig cocoon effect. Slaap verzekerd.
 3.Cosmovital onder + 5Ghz Schild boven: deze combinatie wordt het meeste toegepast, daar het bescherming biedt aan het volledige spectrum van EMF.
 4.Cosmovital en 5Ghz Schild onder + 5Ghz Schild boven : deze opstelling kan gebruikt worden, voornamelijk in appartementen, alwaar ook GSM en DECT straling langs alle kanten komt.
 5.Cosmovital en 5Ghz Schild, beide onder + boven (*): totale bescherming tegen alle elektromagnetische straling, en aanbevolen voor hoog sensitieve mensen alsook bij sterke elektromagnetische belasting.
(* = Faraday kooi).

 
De combinatie 5Ghz Schild onder + Cosmovital boven wordt niet toegepast.

 
Hebt u vragen of hebt u twijfels, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Specificaties van dit product

 • Merk iProtect
 • Soort Laken
 • Tijk (stof) 100% katoen met Polycarbonium BD
 • Wasbaar 60 graden
 • Keurmerken en labels n.v.t.
 • Aanwezig in winkel Ja
 • Dikte matras (in cm) n.v.t.
 • Garantie 1 Jaar (vraag naar de voorwaarden)
 • Maat Eenpersoons , Tweepersoons