D'arte boxsprings

D'arte boxspring collectie is een boxspring concept dat perfect past in een moderne / landelijke slaapkamer. De ambachtelijk en mooi gecapitonneerde hoofdborden geven de boxsprings een chique uitstraling. Door de keuze uit 8 hoogwaardige pocketvering matrassen in diverse samenstellingen en luxe topmatrassen ontstaat een uniek ligcomfort. Kies uit prachtige bekledingstoffen en optioneel een verstelbaar bed.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

 1. NANCY vlakke boxspringset uit de D'arte collectie

  Model Nancy uit de D'arte collectie is een boxspring concept dat perfect past in een moderne / landelijke slaapkamer. Het ambachtelijk en mooi gecapitonneerde hoofdbord (deelbaar, altijd transportabel) geeft de boxspringset een chique uitstraling. Door de keuze uit 8 hoogwaardige pocketvering matrassen in diverse samenstellingen en luxe topmatrassen ontstaat een uniek ligcomfort. Kies uit prachtige bekledingstoffen en optioneel een verstelbaar bed. Hier op foto met een boxspring hoogte van 26 cm.

  Vanaf

  Oude prijs € 3.590,00

  Aanbieding prijs € 2.795,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. LIMOUSIN vlakke boxspringset uit de D'arte collectie

  Model Limousin uit de D'arte collectie is een boxspring concept dat perfect past in een moderne / landelijke slaapkamer. Het ambachtelijk en mooi gecapitonneerde hoofdbord (deelbaar, altijd transportabel) geeft de boxspringset een chique uitstraling. Door de keuze uit 8 hoogwaardige pocketvering matrassen in diverse samenstellingen en luxe topmatrassen ontstaat een uniek ligcomfort. Kies uit prachtige bekledingstoffen en optioneel een verstelbaar bed. Hier op foto met een boxspring hoogte van 23 cm.

  Vanaf

  Oude prijs € 3.490,00

  Aanbieding prijs € 2.695,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 3. MONTFORT boxspringset uit de D'arte collectie

  Model Montfort uit de D'arte collectie is een boxspring concept dat perfect past in een moderne / landelijke slaapkamer. Het ambachtelijk en mooi gecapitonneerde hoofdbord (deelbaar, altijd transportabel) geeft de boxspringset een chique uitstraling. Door de keuze uit 8 hoogwaardige pocketvering matrassen in diverse samenstellingen en luxe topmatrassen ontstaat een uniek ligcomfort. Kies uit prachtige bekledingstoffen en optioneel een verstelbaar bed. Hier op foto met een boxspring hoogte van 30 cm.

  Vanaf

  Oude prijs € 3.690,00

  Aanbieding prijs € 2.895,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 4. LYON electrisch verstelbare boxspringset uit de D'arte collectie

  Model Lyon uit de D'arte collectie is een boxspring concept dat perfect past in een moderne / landelijke slaapkamer. Het ambachtelijk en mooi gecapitonneerde hoofdbord (deelbaar, altijd transportabel) geeft de boxspringset een chique uitstraling. Door de keuze uit 8 hoogwaardige pocketvering matrassen in diverse samenstellingen en luxe topmatrassen ontstaat een uniek ligcomfort. Kies uit prachtige bekledingstoffen. Hier op foto met een verstelbare boxspring hoogte van 26 cm. en kabel bediening.

  Vanaf

  Oude prijs € 4.995,00

  Aanbieding prijs € 3.970,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 5. PROVENCE electrisch verstelbare boxspringset uit de D'arte collectie

  Model Provence uit de D'arte collectie is een boxspring concept dat perfect past in een moderne / landelijke slaapkamer. Het ambachtelijk en mooi gecapitonneerde hoofdbord (deelbaar, altijd transportabel) geeft de boxspringset een chique uitstraling. Door de keuze uit 8 hoogwaardige pocketvering matrassen in diverse samenstellingen en luxe topmatrassen ontstaat een uniek ligcomfort. Kies uit prachtige bekledingstoffen. Hier op foto met een verstelbare boxspring met plint en kabel bediening.

  Vanaf

  Oude prijs € 4.995,00

  Aanbieding prijs € 3.895,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

D'arte luxe boxspringcollectievoor de moderne/landelijke slaapkamer

Met 7-zone pocketvering matrassen, 300 of 500 pocketveren per m², diverse luxe topmatrassen met de nieuwste high-tech vullingen voor topklasse ligcomfort.

 

Hieronder een uitleg van de matrasmogelijkheden van de Dárte boxsprings. De adviezen die tussen aanhalingstekens staan blijven een globaal advies: gewicht heeft ook te maken met lengte van de persoon. Voorbeeld: een persoon met een lengte van 200 cm. en een gewicht van 90 KG valt waarschijnlijk toch in de tot 80 KG indeling.

 

(tot 80 KG) Medium 300 comfortfoam : 7-zone 300 pocketveren/M²  matraskern met eenvoudig en stevig schuim
(tot 80 KG) Medium 300 koudschuim : 7-zone 300 pocketveren/M²  matraskern met sterk en elastisch koudschuim
(tot 80 KG) Medium 300 latex Firm : 7-zone 300 pocketveren/M²  matraskern met zacht en volgzaam latex

(+ 80 KG) Firm 300 comfortfoam : 7-zone 300 pocketveren/M²  matraskern met eenvoudig en stevig schuim
(+ 80 KG) Firm 300 koudschuim : 7-zone 300 pocketveren/M²  matraskern met sterk en elastisch koudschuim
(+ 80 KG) Firm 300 latex Firm : 7-zone 300 pocketveren/M²  matraskern met zacht en volgzaam latex

(+80 KG en buikslapers) Medium 500 koudschuim : 7-zone 500 pocketveren/M²  matraskern met sterk en elastisch koudschuim
(+ 80 KG en buikslapers) Medium 500 latex Firm : 7-zone 500 pocketveren/M²  matraskern met zacht en volgzaam latex

(+100 KG en buikslapers) Firm 500 koudschuim : 7-zone 500 pocketveren/M²  matraskern met sterk en elastisch koudschuim
(+ 100 KG en buikslapers) Firm 500 latex Firm : 7-zone 500 pocketveren/M²  matraskern met zacht en volgzaam latex

D'arte boxsprings: betaalbare kwaliteit. Zeer fraai zijn de linnen bekledingstoffen als op foto getoond. Maar kies ook uit veel andere bekledingstoffen waaronder praktisch kunstleder.

 

D'arte boxsprings worden gratis bezorgd en gemonteerd door onze eigen professionele monteurs. U krijgt 5 jaar garantie op bed en motoren en 3 jaar garantie op de topmatras. Bovendien 100 dagen omruilgarantie op de matras (eenmalig een ander hardheid of soort, u betaald enkel € 50,- handelingskosten en eventuele meerprijs van duurdere soort).