Deelbare comfortbedden

Deelbare comfortbedden

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

 1. Bed Bolero van Van Os

  Bed Bolero is leverbaar in diverse houtsoorten en in heel veel lak kleuren. In de showroom staat het bed in eikenhout in grijs gelakt. De combi van de eiken fineer structuur met de grijze lak is heel fraai. het bed is ook uitrijdbaar leverbaar voor gemakkelijk bedden opmaken.

  Vanaf € 920,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Bed Diamant van Van Os

  Bed Diamant is leverbaar in diverse houtsoorten en in heel veel lak kleuren. Kies uit een los bed of met achterwand en nachtkastjes. Ook een uitrijdbaar bed is een optie.

  Vanaf € 495,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 3. massief eiken uitrijdbaar ledikant Sam van Henk van den Broek

  Uitrijdbaar ledikant Sam is verkrijgbaar in 13 actuele kleuren massief eikenhout in de breedtematen 160-180 cm.Ook op bestelling in 210 en 220 cm. lengte. Deze bedden worden met de hand gemaakt en daardoor zijn kleine aanpassingen aan het ledikant mogelijk. De genoemde prijzen gelden voor blank eiken, andere kleuren 10% meerprijs.

  Vanaf € 1.345,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Waarom een uitrijdbaar ledikant ?

Er zijn diverse redenen om een uitrijdbaar ledikant aan te schaffen. Waar wij voor u op gelet hebben is dat sfeer en functionaliteit perfect met elkaar samengaan. U doet dus zo min mogelijk concessies aan de styling van uw bed! Hieronder vindt u een aantal belangrijke voordelen van een uitrijdbaar bed.

Opmaakgemak
Voor veel mensen is het opmaakgemak van een bed belangrijk.
Vaak zijn matrassen te zwaar om in je eentje op te tillen en dit maakt het  moeilijk om er een molton en/of hoeslaken omheen te doen.
Een deelbaar bed  biedt hierbij uitkomst omdat u er tussen in kunt komen. Dit betekent dat u met opmaken rond om de matras kunt lopen om zonder verkeerde bewegingen, of te veel bukken, het bed op te maken.

Schoonmaakgemak

Ook onder  het bed is het nu gemakkelijk stofvrij te houden. U rijdt de bedden uit elkaar en u kunt er gemakkelijk bij. Dit is met name prettig voor mensen met een allergie voor huisstofmijt, omdat onder het bed vaak de grootste stofbron ligt. De bijpassende nachtkastjes zijn tevens leverbaar met wielen zodat ze eenvoudig zijn te verrijden. Makkelijk bij het schoonhouden van uw bed en vloer!

Van 2- persoons naar 1- persoons

Veel 2- persoons uitrijdbare ledikanten zijn in een handomdraai om te bouwen naar twee 1- persoons ledikanten.
meestal is hier de aanschaf van 2 extra ledikantzijden voor nodig.

Gemakkelijk opstaan

Bij Kok Bedden hebben we er op gelet dat ieder ledikant op comforthoogte is uitgevoerd. 60 centimeter hoogte is hierbij de minimale richtlijn. Dit betekent dat u boven de knie zit en dus gemakkelijk in en uit bed stapt.

Nachtkastjes, commodes, linnenkasten en accessoires

Onze slaapkamers zijn vaak complete programma’s. Zo is bijna ieder bed te combineren met commode’s, spiegels, linnenkasten (zowel schuif, draai als vouwdeur),  en nachtkastjes in verschillende kleuren.

Kortom; wij kunnen uw slaapkamer volledig inrichten. Ook voor de aankleding van uw slaapkamer zij wij ruim gesorteerd. Verschillende kleuren meubelstoffen, dekbedovertrekken, plaids, spreien, schilderijen etc.