Kameelhaar dekbedden

Kameelhaar dekbedden

Een kameelhaar dekbed zorgt voor een natuurlijke warmteregulatie en behoudt zowel ‘s winters als ‘s zomers een comfortabele temperatuur. Andere voordelen van dit dekbed zijn de goede isolatie en de anti-allergische stoffen. Kok Bedden biedt verschillende maten en mogelijkheden voor een optimale nachtrust. Bekijk hier onze collectie en kies jouw favoriet
Ga terug
per pagina

2 producten

per pagina

2 producten

Kok Bedden biedt een grote collectie kameelhaar dekbedden. Lees snel verder om te ontdekken welke bij jou past. Neem ook eens een kijkje bij onze gehele dekbedden collectie.

Een dekbed van een unieke natuurlijke stof

Een kameelhaar dekbed wordt gemaakt van de wollen vacht van kamelen. Dat klinkt misschien gek, maar zo vreemd is het nog niet: kamelen moeten zich in de woestijn met wisselende temperaturen van 50°C tot -10°C namelijk goed koel en warm tegelijk kunnen houden. Hun vacht biedt de beste bescherming tegen deze extreme temperaturen en leent zich daarom ook als perfect materiaal voor in dekbedden. Het is nooit te warm of te koud en doordat het nooit te vochtig wordt is het ook geen goede bron voor huisstofmijt. 

De luxe van een kameelhaar dekbed

Omdat de vacht van een kameel zich zo goed kan aanpassen op verschillende temperaturen, heb je het onder een kameelhaar dekbed nooit te warm of te koud. De natuurlijke warmteregulatie zorgt ervoor dat de warmte wordt vastgehouden, maar tegelijkertijd is er voldoende ventilatie. 

Daarnaast zorgt de fijne structuur van de vacht ervoor dat het dekbed zacht, soepel en warm is. Omdat het iets zwaarder is dan bijvoorbeeld een donzen dekbed, omhult het je lichaam perfect als je eronder ligt. Een extra voordeel is dat een kameelhaar dekbed anti-allergisch is en er dus geen huisstofmijt in kan nestelen.

Koop je een kameelhaar dekbed bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Natuurlijk, zacht en isolerend materiaal
  • Uitstekende nachtrust gedurende het hele jaar
  • Een anti-allergisch dekbed
  • Een soepel dekbed

Kameelhaar dekbed kopen

Bestel je een kameelhaar dekbed bij Kok Bedden, dan verzenden we deze gratis zodat je snel van je luxe aankoop kan gaan genieten.

Heb je nog vragen of advies nodig? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.