Dekens

Dekens

Dekens worden gemaakt uit verschillende materialen, diverse diktes en prachtige kleuren. Elk type deken heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Verfijn je selectie en kom er achter welke deken bij jou past. ,
Ga terug
per pagina

2 producten

per pagina

2 producten

Waarom een deken kopen?

Bij dekens bestaan er vele mogelijkheden en dit zorgt er voor dat er voor iedereen een deken is die bij hem of haar past. Allerlei materialen zijn leverbaar in verschillende diktes, er is genoeg keuze. Maar waarom is een deken zo fijn? Dit zullen we even kort omschrijven.

Wanneer wij het hebben over dekens dan zijn dit dekens van natuurlijke materialen. In al deze natuurlijke producten zitten verschillende natuurlijke eigenschappen. Bijvoorbeeld om de dieren te beschermen tegen koude winters en warme zomers. Dit klinkt ideaal en dat is het ook, want wij kunnen die unieke isolerende eigenschappen ook ervaren met een deken. Afhankelijk van jouw eisen en wensen is er een deken die daar bij past, daarom is een deken perfect om onder te slapen!
Er zijn ook dekens gemaakt van natuurlijke vezels uit planten zoals Linnen en katoen. Hierdoor kunnen mensen die allergisch zijn voor dierlijke materialen ook de eigenschappen van een deken ervaren. Linnen en katoen hebben ook weer hun eigen isolerende eigenschappen.

Alle eigenschappen kun je per product lezen in de artikelen, zie hiervoor de productinformatie/specificaties.

Pluspunten van een deken:

 • Er is voor elk seizoen een deken
 • Door alle verschillende materialen en diktes is er voor iedereen een passende deken
 • Altijd een fijne isolatie
 • Een deken geeft een luxe uitstaling aan je interieur
 • Dekens zijn in veel kleuren beschikbaar, zo kan een deken in elk interieur gecombineerd worden
 • Dik, dun, groot, klein, zacht, zwaar of juist licht in gewicht, Bij een deken is alles mogelijk.
 • Dekens zijn gemaakt van natuurlijke materialen en dat is goed voor jezelf en goed voor het milieu
 • Nooit meer een broeierig synthetisch gevoel

Wassen en verzorgen van een deken:

Lees voor meer informatie de productinformatie in het product om meer te weten te komen over het wassen en verzorgen van de dekens

Hoe kies in mijn deken?

Maak handig gebruik van de zoekfilters in deze categorie. Kies de warmteklasse waar je naar op zoek bent om uw selectie te verfijnen of filter op verschillende materialen of zelfs op het gewicht per vierkante meter. Door deze opties in te vullen zal de keuze kleiner worden om je zo beter te helpen aan een deken die bij jou past.

Wanneer er een aantal opties over blijven kun je in die artikelen de productomschrijving/specificaties lezen waarom de deken geschikt zou zijn voor jou en wat de pluspunten van de dekens zijn.

Zo werken de verschillende warmteklasse bij dekens:

Warmteklasse 1 t/m 6

 1. zomerdeken, extra koel
 2. zomerdeken, koel
 3. all-seasons deken, licht isolerend
 4. all-seasons deken, gemiddeld isolerend
 5. winterdeken, warm
 6. winterdeken, extra warm

De verschillende materialen

Lees de Informatie (over de verschillende materialen) in de artikelen.