Design bedden

Design bedden

Design bed specialist is een titel die we met trots mogen dragen. Bedden met mooie organische materialen, perfect afgewerkt, tijdloos, met creatieve oplossingen en doordacht ontworpen: daar draait het om bij echte design bedden, dat vorm en functie elkaar ontmoeten. Design mag strak van lijn zijn maar ook ronde organische vormen in bedden zijn bij Kok Bedden te zien.
Ga terug
per pagina

5 producten

per pagina

5 producten

Design bed kopen? - ruime keuze in de winkel in Putten

De design bedden in ons assortiment zijn gemaakt van luxe en pure materialen zoals echt massief hout, 100% leder, geborsteld aluminium accenten, verchroomde pootjes of veiligheidsglas. Ook tref je een selectie gestoffeerde designbedden.

Onze merken met design bedden

In de winkel en online vind je design bedden in vele soorten en maten. Naar wens verkrijgbaar met bijbehorende slaapkamermeubels zoals kledingkasten, nachtkastjes, commodes en ladenkasten. In de showroom vindt u een grote collectie design bedden van prachtige merken zoals:

  • Sprenger Möbel
  • Dormiente
  • Ethnicraft
  • Möller Design
  • Luna Design
  • Hasena
  • Vitamin Design

Design bed hout

Aangezien wij dé houten bedden specialist van Nederland zijn kan het niet missen dat we ook sterk zijn in massief houten design bedden. Zo vind je in onze showroom diverse soorten designbedden in eiken-, noten en beukenhout. Deze houtsoorten zijn vaak combineerbaar met metalen poten of gestoffeerde hoofborden om een uniek plaatje te creeëren. In onze showroom in Putten weten we deze designbedden op een unieke manier te combineren met moderne schuifdeur kledingkasten in prachtige lakkleuren.

Design bed frame

Een design bed frame is vaak iets lager dan gemiddeld. Dit oogt natuurlijk strak en modern en is subtieler in de slaapkamer. Het nadeel hiervan kan zijn dat de bedrand vaak niet al te hoog is waardoor er minder dikke matrassen in kunnen. Hier hebben wij diverse oplossingen voor om toch een hoog comfort te kunnen garanderen. Denk hierbij aan:

- Een zeer soepele lattenbodem met extra zachte schouderaanpassing
- Dunnere maar zeer soepele 100% natuurlatex matrassen
- Extra platte lattenbodems

Design boxspring

Design boxsprings kenmerken zich door herkenbare styling dat losstaat van het gewone. Dus geen vierkante boxspring zonder model, maar juist een slankere modellering met luxe stoffen, poten en accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boxspringmodel Fly van Velda. Ook combinatie van massief hout en een gestoffeerde rug zijn mogelijk zoals het model hieronder op foto. Model Alva van Möller Design.

Design Bedden