Donzen kussens

Donzen kussens

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

 1. Harmony donzen hoofdkussen beetje stevig

  Hoofdkussen Harmony is een donzen hoofdkussen met een stevig comfort. Door 30% ganzendons en 70% ganzenveertjes krijgt u dit kussen niet plat.

  Vanaf € 89,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 2. DOUBLESSE donzen hoofdkussen

  Hoofdkussen Doublesse stevig van kokbedden.nl is een weldadig kussen met een verstevigde middenzone. Een perfecte combinatie van steun en comfort.

  Vanaf € 109,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 3. Residence 90% witte ganzendonzen hoofdkussen zacht

  Bent u op zoek naar een kussen zoals u dit heeft gevoeld in een Zwitsers hotel? Dat heerlijke gevoel dat uw kussen u helemaal omsluit en opvangt? Dan is dit het kussen dat u zoekt!

  Vanaf € 179,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 4. Eminent Dons / Natuurlatex hoofdkussen

  De zachte en soepele buitenhoes voelt werkelijk fluweelzacht aan en is aan één zijde gevuld met premium kwaliteit 90% dons. De andere zijde heeft dit niet; u ligt hier op de natuurrubber kern, zodat u kunt kiezen uit een iets zachtere zijde én een wat stevigere en tevens koelere zijde. De kern van dit hoofdkussen is gemaakt van natuurlatex en is 12 centimeter dik.

  Vanaf

  Oude prijs € 129,00

  Aanbieding prijs € 109,00

  Levertijd: 2 weken

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Donzen hoofdkussens, grote keuze bij Kok bedden, ook aanbiedingen! De donzen hoofdkussen collectie van Kok Bedden omvat zuiver donzen kussens maar ook vermengd met kleine veertjes waardoor steviger varianten ontstaan. Alle donzen kussens zijn geproduceerd in Nederland.
Dons is een ideale vulling voor een vormbaar en zacht kussen. Deze kussens zijn leverbaar in allerlei formaten. De dons van onze hoofdkussens is behandeld met Downafresh greenline. Dit is een garantie dat alle vulmaterialen van producten met dit label voldoen aan de hygiënische eisen van EN 12935, dit houdt in dan alle vulmaterialen bij een temperatuur van tenminste 100C gereinigd en gedroogd worden. Heerlijk schoon materiaal.
Greenline verwerking is goed voor het milieu. Doordat er geen gebruik is gemaakt van agressieve desinfecteringsmiddelen is de vulling volledig biologisch afbreekbaar nadat u het product niet meer gebruikt.

Bekijk de donzen hoofdkussen soorten en ontdek de duidelijke voordelen:

• Dons is zeer zacht materiaal en vormt zich soepel om uw hoofd en zuiver donzen hoofdkussens geven geen pijn aan uw oren.
• Donzen hoofdkussens met een tijk van “NOMITE” zijn dichtgeweven en voorkomen dat de huismijt in het kussen kan komen.
• Er geen gebruik is gemaakt van agressieve desinfecteringsmiddelen. Dons een duurzaam natuurproduct, goed voor jarenlang slaapplezier. De dons  van onze kussens wordt diervriendelijk verwerkt.