Dormiente massief houten bedden

Dormiente bedden worden gemaakt van massief hout. Al meer dan 25 jaar. In deze fabriek werken ambachtsmensen met uitsluitend massief hout uit lokale, duurzame bosbouw. De massief houten bedden van Dormiente zijn gemaakt van goed geselecteerd kernhout, wat zo weinig mogelijk werkt en dit is belangrijk voor het maken van een goed bed. Voor elk bed worden de natuurlijk gegroeide structuren die in het hout aanwezig zijn, prachtig zichtbaar gemaakt door de juiste wijze van de houtdelen verzagen, zorgvuldige behandeling met een schaafmachine en fijn schuurpapier.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

 1. Houten bed Dormiente ledikant Beluga

  Schitterend design houten bed Beluga. Hier geprijsd in kern beuken geolied. De prijzen van de andere modellen en houtsoorten zijn op aanvraag

   

  Vanaf € 2.676,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Houten bed Dormiente ledikant Gonda

  Schitterend design houten bed Gonda. Prachtige organische vormgeving, leverbaar in alle maten en veel houtsoorten, hier geprijsd in de maat 180x200 en met hoofdeinde. Andere  breedte bedmaten en lengte 210-220 op aanvraag.

   

  Vanaf € 2.368,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 3. 1 Dormiente Gabo Kok bedden

  Schitterend design houten bed Gabo. Hier geprijsd in Amerikaans notenhout. Andere houtsoorten zijn aanmerkelijk voordeliger. De prijzen van de andere modellen zijn op aanvraag.

   

  Vanaf € 4.270,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Kies bij Dormiente uit geolied massief hout of gebeitst en gelakt. Door de keuze van de kleur en afwerking kunnen interessante verschillen ontstaan. Massive inheemse houtsoorten zoals beuken, kernbeuken, kersen, noten en verschillende beitskleuren bepalen het individuele karakter van een bed.

Uitgebalanceerd ontworpen bedden welke met vakmanschap en technische perfectie worden gemaakt geven een een waardevol, sterk en tijdloos meubel. Variabele steunpunten zijn in de bedden aanwezig, waardoor de hoogte van bedsystemen regelbaar is . Geavanceerde verbindingen in de hoeken zorgen voor een hoge stabiliteit van het bed en tenslotte geeft een fijne afwerking  een aantrekkelijk eindresultaat. Voor de meeste bedden heeft Dormiente bijpassende nachtkastjes. Maar ook een verantwoorde collectie lattenbodems, matrassen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel. Allemaal zonder schadelijke stoffen, met de natuur als basis.

Een helder en tijdloos design, natuurlijke materialen en een hoge functionaliteit zijn de belangrijke voordelen van de massief houten bedden van Dormiente en gemaakt in Duitsland. Met elegante details, optionele rugleuningen, bed lades en nachtkastjes. Dat is Dormiente, een uitstekende wijze van slapen.

Houten bed Dormiente ledikant Beluga