Dormiente matrassen

Dormiente. Bij dit merk is alles groen. Natuurlatex matrassen uit Duitsland. Dormiente maakt matrassen die specifiek bestemd zijn voor mannen of vrouwen. FEMALE / MALE - het belangrijke verschil. In het algemeen neemt 100% natuurlatex door zijn niet te evenaren puntelasticiteit onze lichaamsvorm heel goed aan. Toch is er verschil in lichaamsvorm tussen vrouwen en mannen vooral bij gevoelige mensen of mensen met problemen. Voor deze mensen heeft Dormiente speciale female en male snijtechniek ontwikkeld die in elke matrasserie leverbaar is.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

 1. Natuurlatex matras Orthoform van Dormiente

  De natuurlatex matras Orthoform van Dormiente is leverbaar voor het postuur van een man of vrouw.  Kies uit hardheid, bekleding en afwerking. Deze matrassen zijn volledig vrij van schadelijke stoffen.

  Vanaf € 1.335,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Natuurlatex matras Regulus van Dormiente

  De natuurlatex matras Regulus van Dormiente is leverbaar voor het postuur van een man of vrouw.  Kies uit hardheid, bekleding en afwerking. Deze matrassen zijn volledig vrij van schadelijke stoffen.

  Vanaf € 1.845,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 3. Natuurlatex matras Natural Basic Z7 van Dormiente

  De natuurlatex matras Natural Basic Z7 van Dormiente is leverbaar voor het postuur van een man of vrouw.  Kies uit hardheid, bekleding en afwerking. Deze matrassen zijn volledig vrij van schadelijke stoffen.

  Vanaf € 910,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 4. Natuurlatex jeugdmatras Lisa van Dormiente

  De natuurlatex jeugdmatras Lisa van Dormiente heeft een 60 graden wasbare buitentijk, waardoor deze vrij is te houden van huismijt. De binnenhoes kunt u kiezen met 3 soorten vulling, katoen, wol of Tencel. Deze matrassen zijn volledig vrij van schadelijke stoffen.

  Vanaf € 548,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

In principe verschillen vrouwen en mannen onder andere van elkaar door hun lichaamsvorm hetgeen orthopedisch vooral te zien is aan de vorm en breedte van schouder en heup. Bij sommige mensen zijn deze kenmerken bijzonder sterk aanwezig. Voor deze mensen zijn deze female – male matrassen de oplossing. Allereerst bewerkt Dormiente het oppervlak door speciale insnijdingen aan te brengen die de oppervlaktespanning van de matras verminderen. De matras neemt de lichaamsvorm hierdoor nog beter aan. Dan brengt men op de matraskern nog insnijdingen aan die zich richten naar de lichaamsvorm van man en vrouw. Zo is het bij Dormiente mogelijk dat bijv. mannen met brede schouders of mensen die schouderproblemen hebben, drukverlagend op hun zij kunnen liggen en vrouwen met bredere heupen of een holle rug opeens optimaal kunnen liggen.

Test in onze winkel de Dormiente matrassen uit, allemaal getest: vrij van schadelijke stoffen. Perfect ligcomfort in combinatie met de lattenbodems van dit merk. Het totale beddeconcept van Dormiente zal u verbazen, houten bedden, heerlijke dekbedden en kussens. Alles puur natuur.

Kok bedden verkoopt ook de jeugdmatrassen van Dormiente, model Lisa en Eco. Gezond slapen voor uw kinderen!