Dormiente matrassen

Dormiente maakt matrassen die specifiek bestemd zijn voor mannen of vrouwen. Er is verschil in lichaamsvorm tussen vrouwen en mannen vooral bij gevoelige mensen of mensen met problemen. Voor deze mensen heeft Dormiente speciale female en male snijtechniek ontwikkeld die in elke matrasserie leverbaar is. Lees meer

Grid List

Set Descending Direction
per page

Grid List

Set Descending Direction
per page

In principe verschillen vrouwen en mannen onder andere van elkaar door hun lichaamsvorm hetgeen orthopedisch vooral te zien is aan de vorm en breedte van schouder en heup. Bij sommige mensen zijn deze kenmerken bijzonder sterk aanwezig. Voor deze mensen zijn deze female – male matrassen de oplossing. Allereerst bewerkt Dormiente het oppervlak door speciale insnijdingen aan te brengen die de oppervlaktespanning van de matras verminderen. De matras neemt de lichaamsvorm hierdoor nog beter aan. Dan brengt men op de matraskern nog insnijdingen aan die zich richten naar de lichaamsvorm van man en vrouw. Zo is het bij Dormiente mogelijk dat bijv. mannen met brede schouders of mensen die schouderproblemen hebben, drukverlagend op hun zij kunnen liggen en vrouwen met bredere heupen of een holle rug opeens optimaal kunnen liggen.

Test in onze winkel de Dormiente matrassen uit, allemaal getest: vrij van schadelijke stoffen. Perfect ligcomfort in combinatie met de lattenbodems van dit merk. Het totale beddeconcept van Dormiente zal u verbazen, houten bedden, heerlijke dekbedden en kussens. Alles puur natuur.

Kok bedden verkoopt ook de jeugdmatrassen van Dormiente, model Lisa en Eco. Gezond slapen voor uw kinderen!