Dormiente - houten bedden

Dormiente - houten bedden

Dormiente bedden worden al meer dan 25 jaar gemaakt van massief hout. In deze fabriek werken ambachtsmensen met uitsluitend massief hout uit lokale, duurzame bosbouw. De massief houten bedden van Dormiente zijn gemaakt van goed geselecteerd kernhout, wat zo weinig mogelijk werkt en dit is belangrijk voor het maken van een goed bed.
Ga terug
per pagina

9 producten

    •  Dormiente Natuurlijke materialen en bewezen kwaliteit
    •  Alle producten 100% vrij van schadelijke stoffen 
per pagina

9 producten

Kies bij Dormiente uit geolied massief hout of gebeitst en gelakt. Door de keuze van de kleur en afwerking kunnen interessante verschillen ontstaan. Massive inheemse houtsoorten zoals beuken, kernbeuken, kersen, noten en verschillende beitskleuren bepalen het individuele karakter van een bed.

Uitgebalanceerd ontworpen bedden welke met vakmanschap en technische perfectie worden gemaakt geven een een waardevol, sterk en tijdloos meubel. Variabele steunpunten zijn in de bedden aanwezig, waardoor de hoogte van bedsystemen regelbaar is . Geavanceerde verbindingen in de hoeken zorgen voor een hoge stabiliteit van het bed en tenslotte geeft een fijne afwerking  een aantrekkelijk eindresultaat. Voor de meeste bedden heeft Dormiente bijpassende nachtkastjes. Maar ook een verantwoorde collectie lattenbodems, matrassen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel. Allemaal zonder schadelijke stoffen, met de natuur als basis.

Een helder en tijdloos design, natuurlijke materialen en een hoge functionaliteit zijn de belangrijke voordelen van de massief houten bedden van Dormiente en gemaakt in Duitsland. Met elegante details, optionele rugleuningen, bed lades en nachtkastjes. Dat is Dormiente, een uitstekende wijze van slapen.

Houten bed Dormiente ledikant Beluga