Eco boxsprings

Kok Bedden is specialist in natuurlijke, biologische en organische boxsprings, bedden en bedtextiel. Wat goed genoeg was voor onze voorouders is ook nog steeds het beste voor ons anno nu. Onze huid is een membraam, het geeft transpiratie af en kan ook van alles opnemen. Kies voor een ecologisch slaapsysteem zodat uw lichaam geen chemicaliƫn opneemt tijdens de nachtrust. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Eco boxsprings bij Kok Bedden

Eco boxsprings zijn boxspring gemaakt van natuurlijke materialen. Neem bijvoorbeeld ons topmerk Dormiente. Zij hebben een uitgebreid programma eco-boxsprings zonder metaal, genaamd VEGA boxspring. Het frame van deze boxspring is gemaakt van massief dennenhout.

En anders dan gewone boxsprings is de vering niet gemaakt van staal. Dit betekent dat u niet wordt blootgesteld aan elektro magnetische straling. In plaats daarvan hebben zij de basis afgedekt met 100% natuurlatex met daar op een mix van latex en kokosfibers en pure wol. Alle materialen van Dormiente zijn door en door getest zodat ze zeker weten dat alles vrij is van schadelijke stoffen.