Eco Dekbedden

Eco Dekbedden

Wij hebben verschillende eco dekbedden in de collectie, gemaakt van verschillende materialen. Denk aan merino lamswol, Tencel, kameelhaar en nog veel meer! Een biologisch dekbed waarborgt jouw gezondheid, maar is ook goed voor dier en milieu. Bekijk de collectie en bestel eenvoudig en snel online.

Ga terug
per pagina

1 product

per pagina

1 product

Eco dekbedden bij Kok Bedden

Op zoek naar eco dekbedden? Dan ben je bij Kok Bedden aan het juiste adres! Zoals bovenaan de pagina al vermeld verkopen wij eco dekbedden, gemaakt van onder andere merinowol, Tencel, kameelhaar en biowol met wildzijde. Wil je meer weten over de eigenschappen van deze geweldige bio materialen? Lees dan snel verder!

Eco dekbedden van merinowol

Merinowol is zacht en soepel. Dit materiaal wordt vaker gebruikt in eco dekbedden dankzij haar vele goede eigenschappen. Merinowol is dank zij een geweldig temperatuurregulerend vermogen perfect voor all season eco dekbedden. 

Merinowol is afkomstig van het merinoschaap. Deze wol is fijn van structuur en sterk gekroesd. Hoe fijner het haar en hoe meer kroes, hoe beter de vochtopname en isolatiewaarde van de wol.

Eco dekbedden van Tencel

Eco dekbedden met Tencel vulling zijn soepel, zacht en ademend. Huisstofmijt maakt geen schijn van kans in een eco dekbed van Tencel. 

Tencel wordt uit hout gewonnen en is een 100% natuurlijk product. In Tencel worden geen chemicaliën gebruikt en het materiaal is volledig biologisch afbreekbaar.

Eco dekbedden van kameelhaar

Een eco dekbed van kameelhaar is heerlijk warm. Kameelhaar is een heel bijzonder en waardevol materiaal. 

Per kameel kan per jaar maximaal 5 kilo haar worden gewonnen. Dit maakt kameelhaar schaars en prijziger dan andere bio materialen, maar het is je geld meer dan waard. Omdat kamelen enorme temperatuurverschillen in de woestijn moeten overwinnen, heeft het onderhaar van een kameel een bijzonder hoge isolatiewaarde. 

Eco dekbedden van wol met wildzijde

Eco dekbedden van wol met wildzijde worden milieuvriendelijk gemaakt. Ze zijn 100% biologische en 100% organisch. Wol en wildzijde hebben natuurlijk ademende eigenschappen en zijn vrij van chemicaliën en weekmakers. 

Ook trekken eco dekbedden van deze materialen geen extra straling aan, zijn ze vrij van kunststoffen en voelen ze heerlijk luchtig. Eco dekbedden van wol en wildzijde hebben een geweldig ademend vermogen en zijn daarmee zeer geschikt voor warme zomernachten.

Eco dekbed merken

In onze veelzijdige eco collectie vind je eco dekbedden van prachtige merken als Dormiente, Greensleep en Texeler. 

Naast eco dekbedden kun je ook bij ons terecht voor andere eco producten:

Koop je eco dekbedden bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • 100% organisch
  • Gecertificeerd
  • Een betere wereld

Eco dekbedden kopen

Koop jouw nieuwe eco dekbedden online in de shop, of kom langs in onze showroom in Putten om alles eerst met eigen ogen te zien en voelen.

Heb je hulp nodig? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag op weg!