Eco Hoofdkussens

Eco Hoofdkussens

Wil jij een biologisch kussen kopen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Bij Kok Bedden staan mens, dier en milieu namelijk centraal. Met natuurlijke materialen als onder andere natuurlatex, dons en wol, zit er vast iets voor jou tussen. Hulp nodig? Dan staat ons kundige team van adviseurs voor jou klaar!

Ga terug
per pagina

1 product

per pagina

1 product

Wat is een biologisch kussen?

Bij ‘biologisch kussen’ doelen wij op het feit dat deze kussens eerlijk zijn geproduceerd, zonder chemische middelen en onder de beste omstandigheden voor mens, dier en milieu. Daarnaast is een biologisch kussen gemaakt van 100% natuurlijke materialen zoals natuurlatex, katoen, paardenhaar of kapok. Kapok is een product van de kapokboom: je kunt het herkennen aan zachte vezels, die geweldig geschikt zijn om een kussen mee te vullen.

Welk biologische kussen moet ik kiezen?

Er zijn verschillende soorten biologische kussens. Dat maakt dat het soms lastig is om te kiezen voor een bepaald biologisch kussen. Afhankelijk van jouw wensen, kun je kijken welke materialen voor jou het best werken.

Neem als voorbeeld kapok: dit materiaal is verkoelend, ademend en 100% natuurlijk. Ga je naar een hoger segment, dan kom je uit bij bijvoorbeeld de biologische paardenhaarkussens van Moosburger

Zoek je een 100% natuurlatex kussen zonder vaste vorm, maar die je wel lekker kunt kneden en om je heen kunt trekken? Kijk dan eens in de biologische kussen collectie van Greensleep

Wil je om je biologische kussen een kussensloop die ook biologisch en milieuvriendelijk is? Dan is de eco kussensloop echt wat voor jou.

Koop je een biologisch kussen bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • 100% natuurlijke producten
  • Vegan en verantwoorde kussens
  • Een betere wereld

Biologisch kussen kopen

Sta jij op het punt een biologisch kussen te kopen? Dat juichen wij ten zeerste toe! Misschien weet je al wat je wilt: dan kun je je nieuwe biologische kussen eenvoudig online bestellen uit onze eco collectie.

Twijfel je nog, of heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Kom dan zeker eens langs in onze showroom, of neem eenvoudig contact met ons op. We helpen je graag!