Eco dekbedovertrek

Met een eco dekbedovertrek maak jij een goede keuze. Voor jezelf, maar ook voor mens, dier en milieu. Bij Kok Bedden zijn we specialist in natuurlijk- en biologisch bedtextiel. Heb je vragen of wil je advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op en dan helpen wij je op weg!

Ga terug
per pagina

2 producten

per pagina

2 producten

Wat is een eco dekbedovertrek

Een eco dekbedovertrek is ook wel het afgekorte begrip voor 'ecologisch dekbed'. Wij hebben een grote collectie met ecologische producten, wat betekent dat deze producten duurzaam geproduceerd zijn en daarnaast ook zo zijn bedacht, dat ze zo lang mogelijk meegaan. Op die manier doen wij wat we kunnen om ons steentje bij te dragen aan een gezonde planeet, mens, dier en milieu.

Een eco dekbedovertrek bij Kok Bedden

Eco dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ook hebben we bij Kok Bedden eco dekbedden van merken als Dormiente, Greensleep of Texeler.

Zoek je een dekbedovertrek van biologisch katoen? Dan is het eco dekbedovertrek van Greensleep misschien iets voor jou. Dit eco dekbedovertrek is gemaakt van 100% biologisch katoen en leverbaar met op maat geconfectioneerde kussenslopen in 40x60 centimeter.

Het eco dekbedovertrek van Greensleep is milieuvriendelijk gemaakt, 100% biologisch en 100% organic, met Oeko Tex- en GOTS certificaat.

De voordelen van een eco dekbedovertrek  

Omdat ons eco bedtextiel gemaakt wordt van enkel de beste natuurlijke materialen, kun je rekenen op verkoelende eigenschappen en ultiem comfort. Chemicaliën en weekmakers kom je dan ook niet tegen bij een eco dekbedovertrek. Gezond en puur natuur staan centraal. 

Koop je eco dekbedovertrekken bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • 100% katoen
  • Vrij van chemicaliën en weekmakers
  • Natuurlijk verkoelende eigenschappen

Eco dekbedovertrek kopen

Bestel jouw eco dekbedovertrek eenvoudig online, of kom langs in onze showroom in Putten. Indien je er nog niet helemaal uitkomt, mag je altijd contact met ons opnemen. We staan je graag te woord!