Eco hoofdkussens

Eco hoofdkussens

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Knuffelkussen Bio latex vlokken hoofdkussen beetje zacht

  Knuffelkussen Hevea van Greensleep heeft een vulling van 100% organic Hevea latex vlokken en is in hoogte aan te passen. De hoes is machinewasbaar op 30 graden.

  Vanaf € 129,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 2. Ergopillo Med natuurlatex hoofdkussen van Dormiente

   De kern van dit ergonomische hoofdkussen is gemaakt van natuurlatex, anti-allergisch en volledig wasbaar


  Vanaf € 129,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 3. Phisiopillo Med natuurlatex hoofdkussen van Dormiente

   De kern van dit hoofdkussen is gemaakt van natuurlatex, anti-allergisch en volledig wasbaar. In het midden wat dunner, zijkanten hoger.


  Vanaf € 99,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 4. Orthopillo Med natuurlatex hoofdkussen van Dormiente

   De kern van dit hoofdkussen is gemaakt van 12 cm. hoog natuurlatex, anti-allergisch en volledig wasbaar. Klassiek latex kussen voor mensen die op de zij en rug slapen.


  Vanaf € 99,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 5. Zirbenpillo Med hoofdkussen van Dormiente

  De kern van dit rustgevende hoofdkussen is gevuld met natuurlatex staafjes vermengd met Alpenden schaafsel (Zirbenholz), anti-allergisch.


  Vanaf € 94,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 6. Moosburger E-SH paardenhaar hoofdkussen 60x40 beetje stevig

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie. Altijd het gevoel van een droog kussen, zonder vocht, huismijt en schimmels. Het E-SH paardenhaar kussen van Moosburger Is een standaard middelhoog stevig kussen. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft. Stevig, duurzaam, wasbaar en navulbaar

  Vanaf € 90,00

  Levertijd: 3 weken
 7. Moosburger B-SH paardenhaar hoofdkussen beetje stevig

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie. Altijd het gevoel van een droog kussen, zonder vocht, huismijt en schimmels. Het B-SH paardenhaar kussen van Moosburger Is een wat dunner ergonomisch kussen met een nekrol voor de rugligging en voor een stabiele zijligging van een persoon met wat smallere schouders. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft. Stevig, duurzaam, wasbaar en navulbaar.

  Vanaf € 148,00

  Levertijd: 4-6 weken
 8. Moosburger A-SH paardenhaar hoofdkussen extra stevig

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie. Altijd het gevoel van een droog kussen, zonder vocht, huismijt en schimmels. Het A-SH paardenhaar kussen van Moosburger Is een ergonomisch kussen met nekrol voor de rugligging en 2 extra oren voor een hogere stabiele zijligging. De oren aan beide kanten zijn uitermate geschikt voor slapers in de zogenaamde foetus houding (zijligging met opgetrokken benen). De damast is gemaakt van 100% gecertificeerd biologische landbouw katoen. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft. Stevig, duurzaam, wasbaar en navulbaar.

   

  Vanaf € 187,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 9. Moosburger F2-SH paardenhaar hoofdkussen 80x40 extra stevig

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie. Altijd het gevoel van een droog kussen, zonder vocht, huismijt en schimmels. Het F2-SH paardenhaar kussen van Moosburger heeft de vulling verdeeld in 2 delen: 1 met 1/3 vulling en 1 met 2/3 vulling. U kunt de dikte dus zelf bepalen. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft. Stevig, duurzaam, wasbaar en aanpasbaar

  Vanaf € 176,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 10. Moosburger H-SH paardenhaar hoofdkussen extra stevig

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie. Altijd het gevoel van een droog kussen, zonder vocht, huismijt en schimmels. Het H-SH paardenhaar kussen van Moosburger Is een ergonomisch kussen speciaal voor zijslapers. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft. Stevig, duurzaam, wasbaar en navulbaar

  Vanaf € 149,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Kok Bedden is specialist in natuurlijke, biologische en organische hoofdkussens. Wat goed genoeg was voor onze voorouders is ook nog steeds het beste voor ons anno nu. Onze huid is een membraam, het geeft transpiratie af en kan ook van alles opnemen. Wat wilt u dat u lichaam opneemt tijdens uw nachtrust, toch geen chemicaliën?

Kapok hoofdkussens, wollen hoofdkussens, natuurlatex hoofdkussens, paardenhaar hoofdkussens, enorme keuze bij Kok Bedden.