Eco kussensloop

Met een eco kussensloop blijven zowel je kussen, als jijzelf beschermd tegen chemicaliën en draag je een steentje bij aan het milieu. Een eco kussensloop is gemaakt van natuurlijke materialen op de meest verantwoorde wijze, met oog voor mens en dier. Neem een kijkje in de collectie of laat een van onze adviseurs je helpen!

Ga terug
per pagina

1 product

per pagina

1 product

Bij Kok Bedden hechten wij veel waarde aan mens en natuur en daarom hebben we verschillende eco kussenslopen in de collectie. Kies voor onder andere tencel, satijn of percal en geniet van verschillende gezondheidsvoordelen en subliem comfort. Laat je inspireren door de eco opties uit onze kussenslopencollectie of bekijk de gehele collectie eco bedtextiel voor meer mogelijkheden!

Voordelen eco kussensloop

Een eco kussensloop is beter voor het milieu, je kussen en jezelf. Zo kun je met een gerust hart en schoon geweten in bed kruipen! Tijdens de productie van een eco kussensloop wordt er veel aandacht besteed aan zo min mogelijk Co2-uitstoot en waterverspilling. 

Bovendien kan je huid geen schadelijke stoffen opnemen, omdat een eco kussensloop niet behandeld wordt met chemicaliën. Een eco kussensloop is daarom vriendelijker voor je huid en blinkt daarbij uit in het tegengaan van uitslag en eczeem.

Eco merken

Ken je het merk Green Sleep al? Het eco kussensloop van dit merk is gemaakt van biologisch katoen en milieuvriendelijk geproduceerd: 100% biologisch, met verkoelende eigenschappen. Je hebt letterlijk een gezonde nachtrust met de organische producten van Green Sleep.

Als je veel transpireert of als je last van allergieën hebt, biedt Jeanette Vite  uitkomst. De 100% Tencel producten van dit topmerk hebben een uitstekende vochtregulatie en zijn anti-allergie. Daarnaast is heeft Jeanette Vite een 100% organisch kussensloop, met 100% natuurlijk materiaal dat volledig biologisch afbreekbaar is. 

Koop je een eco kussensloop bij Kok Bedden, dan kies je voor: 

  • Een beter milieu
  • 100% natuurlijk materiaal
  • Biologisch afbreekbaar bedtextiel

Eco kussensloop kopen 

Wil je een eco kussensloop kopen? Onze adviseurs helpen je graag verder met vragen of advies. Je kunt ons bereiken via de mail: info@kokbedden of telefonisch: 0341-357821. Natuurlijk mag je ook altijd langskomen in onze winkel in Putten!