Eco laken

Met de aankoop van een eco laken maak je een bewuste keuze, namelijk die van duurzaam consumeren. Door te kopen uit onze eco collectie help jij ons de wereld een beetje beter, groener en mooier te maken. Bij Kok Bedden verkopen we verschillende eco lakens van verschillende merken. Scroll naar beneden en zie wat we voor jou kunnen betekenen.

Ga terug
per pagina

1 product

per pagina

1 product

Wat is een eco laken?

Een eco laken, ook wel ecologisch laken, betekent dat het laken duurzaam gemaakt is - en zo is geproduceerd, dat het eco laken zo lang mogelijk mee kan gaan. 

Eco lakens bij Kok Bedden

Naast eco lakens hebben we nog veel meer andere eco producten in ons assortiment. We zijn dan ook erg trots op onze eco collectie, die bestaat uit allerlei eco oplossingen voor de slaapkamer. Ook in bedtextiel kunnen we steeds meer aanbieden.

Een van onze grootste merken binnen de eco collectie is Greensleep: wereldwijd één van de meest verkochte merken op het gebied van biologische en organische matrassen. Daarnaast verkoopt Greensleep ook en dus ook andere duurzame producten voor in de slaapkamer, waaronder een eco laken. Het eco hoeslaken van Greensleep is gemaakt van 100% organisch geteeld katoen.

Een eco laken is optimaal voor je lichaam en geest, omdat de natuurlijke grondstoffen geen chemicaliën bevatten en dus niet schadelijk voor je gezondheid. Zo kun je nacht na nacht genieten van een diepe en herstellende slaap.

Koop je een eco laken bij Kok Bedden, dan kies je voor: 

  • Een beter milieu
  • 100% organisch geteeld katoen
  • Biologisch afbreekbaar bedtextiel

Eco laken kopen 

Wil je een eco laken kopen? Onze adviseurs helpen je graag verder. Je kunt je vragen online stellen, maar ook ben je van harte welkom in onze showroom in Putten. Dan kun je onze producten ook echt zien, ruiken en voelen: wel zo fijn!