Seniorenbedden

Bij Kok Bedden kunt u terecht voor een ruim assortiment seniorenbedden. WIj bieden seniorenbedden in alle prijsklassen en in diverse stijlen. In elk geval zijn alle modellen comforthoog zodat u gemakkelijk in- en uit bed kan komen.
Lees meer
Ga terug
per pagina

5 producten

 1. Dico Möbel 420 comfort - Massief beuken of wildeiken bed
  Vanaf € 469,00
  Levertijd: 8-12 weken
 2. Dico Möbel 430 comfort - Massief beuken of wildeiken bed
  Vanaf € 518,00
  Levertijd: 8-12 weken
 3. Dico Möbel 450 comfort - Massief beuken of wildeiken bed
  Vanaf € 529,00
  Levertijd: 8-12 weken
 4. Henk van den Broek massief eiken ledikant Vincent van Henk van den Broek
  Vanaf € 570,00
  Levertijd: 6-8 weken
 5. Henk van den Broek massief eiken ledikant Johan van Henk van den Broek
  Vanaf € 635,00
  Levertijd: 6-8 weken
per pagina

5 producten

Seniorenbed online kopen

Wat is nu eigenlijk de defenitie van een seniorenbed? Eigenlijk houdt dit gewoon in dat het een bed is op een comfortabele hoogte zodat het gemakkelijk is om in en uit bed te komen. De hoogte van de bedrand is dan vaak zo rond de 48 centimeter. Wanneer er dan een bodem en een matras in komt te liggen kom je in totaal op een comfortabele hoogte.

Tip:  Overweeg eens een seniorenbed in de maat 120 cm breed. Wat vroeger werd gebruikt als tweepersoons ‘twijfelaar’, word nu verkocht als heerlijk brede eenpersoons. Op een 120 breed bed leg je een 200x200 of 200x220 dekbed. Ook hoeslakens zijn hiervoor gewoon beschikbaar in alle kleuren.

Senioren bedden van massief hout

Onze seniorenbedden zijn veelal uitgevoerd in massief hout. Denk hierbij aan bijvoorbeeld eiken of beukenhout in verschillende kleuren. Wij bieden dit aan van kwaliteitsmerken zoals meubelfabriek Henk van den Broek, Dico Möbel en Hasena.

Hulp bij het uitzoeken?

Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag om samen met u het ideale bed samen te stellen. Ook wanneer er speciale wensen zijn. In de showroom in Putten tonen we verschillende modellen seniorenbedden en kunnen wij tevens helpen met het uitzoeken van een goede bodem en een comfortabel matras.